Cultural

Andreea Pătrașcu, soția lui Cabral, a ajuns la vârsta marilor împliniri. Cum l-a cunoscut frumoasa actriță pe partenerul ei de viață

Publicat: 25 nov. 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Andreea Pătrașcu soția lui Cabral a ajuns la vârsta marilor împliniri. Cum l-a cunoscut frumoasa actriță pe partenerul ei de viață
La vârsta de 37 de ani, Andreea Pătrașcu are o carieră de succes și o familie frumoasă de care este tare mândră.

Andreea Pătrașcu, soția lui Cabral, a ajuns la vârsta marilor împliniri. Vedeta are o căsnicie fericită și doi copii superbi de care este tare mândră. Deși are parte zilnic de provocări și momente neașteptate, Andreea Pătrașcu reușește de minune să se descurce în rolul de mamă și soție. Dacă pe Cabral îl cunoaște toată lumea, fiind mereu prezent în lumina reflectoarelor, altfel stau lucrurile când vine vorba de soția sa. Aceasta are o carieră de succes în actorie, dar preferă să fie cât mai discretă când vine vorba de familia sa. Puțini sunt cei care știu cum l-a cunoscut frumoasa actriță pe partenerul ei de viață.

Andreea Pătrașcu, soția lui Cabral, a ajuns la vârsta marilor împliniri

Andreea Pătrașcu este o prezență răvășitoare în showbiz-ul autohton. Actrița se află într-o formă fizică de invidiat la vârsta de 37 de ani și atrage multe priviri atunci când apare la tv sau la evenimentele mondene. Vedeta are o carieră impresionantă și o familie frumoasă de care este tare mândră.

Andreea Ibacka este căsătorită cu nimeni altul decât carismaticul prezentator Cabral Ibacka, formând unul dintre cele mai longevive și discrete cupluri din showbiz-ul românesc. Aceștia au împreună doi copii superbi, o fată și un băiat, și se bucură din plin de rolul de părinți. Frumoasa actriță are doar cuvinte de laudă pentru partenerul ei de viață și se bucură din plin de viața de familie.

Aceasta a vorbit în repetate rânduri despre mariajul său, dezvăluind cum gestionează problemele din viața de cuplu. Andreea Ibacka a mărturisit că reușește de fiecare dată să treacă peste situațiile dificile cu mult umor. Vedeta îmbină de minune profesia cu viața de familie și radiază de fericire de când este mamă.

,,Cu toate că sunt momente, situații în care îmi fac autocritică fiindcă mi-aș dori să fiu mai înțeleaptă, mai organizată pentru copiii mei, sunt și momente în care mă felicit și mă țin de plan. De planul cu bucuria, de la el am pornit.”, a declarat vedeta.

Andreea și Cabral Ibacka formează unul dintre cele mai frumoase și longevive cupluri. Cei doi nu ezită să își declare public iubirea și să se afișeze în ipostaze tandre pe rețelele de socializare. Soția lui Cabral este extrem de activă pe Instagram și face furori cu fotografii în ținute sexy.

Cum l-a cunoscut actrița pe tatăl copiilor ei

Andreea Ibacka se declară o femeie împlinită atât în carieră, cât și în viața privată. Aceasta se bucură din plin de rolul de mamă și are doar cuvinte de laudă penru soțul ei, Cabral. Artista a dezvăluit cum a început povestea lor de iubire și a recunoscut că nu a fost dragoste la prima vedere.

„Dragoste la prima vedere nu a fost. Ba chiar aș spune că nu prea l-am simpatizat în primele luni. Eram mai supărăcioasă, eram copil, nu am văzut cu ochi buni câteva glumițe de-ale lui. Vorbind din experiența personală, aș spune că o familie trainică se clădește și se sudează în timp. Așa că primele noastre interacțiuni rămân doar niște povești savuroase de spus mai departe. Ce mai contează că mi-a mâncat tinerețile?!”, a mărturisit aceasta.

La rândul lui, Cabral Ibacka a dezvăluit cum a cucerit-o pe frumoasa lui soție.

„Mi-a băgat mortul în casă foarte tare. O să îndrăznesc să spun că era vorba de prima lectură a scenariului Inimă de Țigan, ea era în rol principal, alături de Denis. Am zis: „Mamă, ce c*r!’. Sunt prost, de ce să mint? Mi-am dat seama că fata e deșteaptă, că e frumoasă. Ăștia din rolurile principale stau în primele rânduri, ca ăia șmecheri. Ca la școală. Noi eram în spate, ne rugam să nu ne vadă. Când am văzut-o, am zis: „Doamne ajută cu așa ceva, uite ce noroc în viață!’. După 14 ani, uite unde am ajuns.”, a declarat prezentatorul.

La vârsta de 37 de ani, Andreea Pătrașcu are o carieră de succes și o familie frumoasă de care este tare mândră. Actrița se declară o femeie împlinită alături de soțul ei și de cei doi copii.

Comentarii
Adauga un comentariu