Cancan

Andreea Tonciu a făcut anunţul despre divorţul părinţilor. Ce s-a ales de menajeră

Publicat: 25 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Andreea Tonciu a făcut anunţul despre divorţul părinţilor. Ce s-a ales de menajeră
Andreea Tonciu vine cu noi informații referitoare la căsnicia părinților ei, Răzvan și Maria Tonciu.

Andreea Tonciu (37 de ani) a fost văzută, de foarte multe ori, ca fiind o persoană jovială, căreia îi place să râdă și să se distreze. Însă, puțini sunt cei care știu ce lupte grele a dus în suflet. De data aceasta, bruneta a mărturisit ce se întâmplă în familia ei. Într-o emisiune TV, a vorbit despre divorțul părinților.

În urmă cu aproape două săptămâni, Andreea Tonciu mărturisea faptul că relația părinților săi se află într-un impas, fiind la un pas de divorț. Cu lacrimi în ochi, la momentul respectiv, dezvăluia că tatăl a înșelat-o pe mama ei cu menajera. Aceștia au trecut printr-o perioadă dificilă, însă, de data aceasta, bruneta vine cu noi informații referitoare la căsnicia părinților ei, Răzvan și Maria Tonciu.

Andreea Tonciu a spus ce se întâmplă cu relația părinților ei

În cadrul unei emisiuni TV, vedeta, care a pozat goală, vorbit despre problemele în familie. După ce s-a aflat de idila dintre tatăl ei și menajera, părinții de despărțiseră. Însă, de data aceasta, Andreea Tonciu a făcut un anunț îmbucurător. Aceasta susține că este absurd ca părinții ei să divorțeze, după o căsătorie de aprope 40 de ani, din cauza unor „domnișoare de moravuri ușoare”.

„Ei sunt foarte, foarte bine. Nu, nu, nu (n.r. nu mai divorțează părinții). Știi care e problema? Nu poți să ajungi să faci un lucru după 40 de ani de căsătorie, adică să bagi un divorț, din cauza unor domnișoare care sunt de moravuri ușoare”, a spus Andreea Tonciu la un post de televiziune.

Andreea Tonciu mărturisea, într-o emisiune TV, că părinții ei urmează să divorțeze

În emisiunea prezentată de Cătălin Măruță, bruneta mărturisea faptul că părinții ei urmează să divorțeze, după ce tatăl ei a înșelat-o pe mamă cu menajera. Cu lacrimi în ochi, Andreea Tonciu dezvăluia că femeia respectivă l-ar fi dominat pe tatăl ei și ar fi furat bani.

”Cât am stat la Survivor, femeia asta mi-a furat bani și l-a dominat pe tatăl meu ca să aibă relații intime cu ea. Parinții mei au depus actele de divorț, sunt foarte tristă și de aceea am păstrat tăcere atât de mult timp.

Sunt o fată foarte bună și am avut o doamnă pe care am primit-o să facă curățenie. Acea doamnă l-a determinat pe tatăl meu să-mi destrame familia. Toată lumea să se ferească de această persoană. Asta s-a întâmplat în luna martie. A făcut numai porcării în casa mea și în casa mamei mele. A avut relații intime cu tatăl meu.

Au dispărut niște bani din contul comun al părinților. Într-o anumită zi, fiind în casă și mama și tata, tata a sunat-o pe această domnișoară, iar mama a auzit conversația”, a povestit Andreea Tonciu.

Adauga un comentariu