Cancan

Andreea Tonciu s-a fotografiat goală și a făcut furori pe rețelele de socializare. Vedeta are de gând să își facă o nouă operație estetică

Publicat: 15 apr. 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Andreea Tonciu s-a fotografiat goală și a făcut furori pe rețelele de socializare. Vedeta are de gând să își facă o nouă operație estetică
Andreea Tonciu a uimit din nou după ce s-a fotografiat goală pe rețelele de socializare.

Celebra Andreea Tonciu a uimit din nou după ce s-a fotografiat goală și a făcut furori pe rețelele de socializare. Focoasa brunetă nu ezită să își etaleze formele fără cusur ori de câte ori are ocazia. Nu de puține ori aceasta a fost protagonista unor scandaluri de amploare în lumea mondenă. De această dată, Andreea Tonciu vrea să investească o sumă fabuloasă pentru a-și schimba total înfățișarea. Vedeta are de gând să își facă o nouă operație estetică.

Andreea Tonciu, goală pe rețelele de socializare

Andreea Tonciu este o prezență controversată în showbiz-ul autohton. Bruneta a fost criticată de-a lungul timpului pentru aparițiile îndrăznețe, dar și pentru scandalurile cu mai multe vedete din lumea mondenă. Cu toate acestea, Andreea Tonciu nu ține cont de replicile dure ale celor din jur și își surprinde fanii din mediul online cu fotografii provocatoare.

De data aceasta, bruneta s-a pozat goală și a făcut furori pe rețelele de socializare. Reacțiile internauților nu au întârziat să apară. Unii au apreciat-o pe frumoasa brunetă pentru forma fizică de invidiat, alții au criticat-o pe vedetă pentru aparițiile îndrăznețe, dar și pentru faptul că are prea multe operații estetice.

Andreea Tonciu a trecut în ultima perioadă prin transformări fizice spectaculoase și a apelat de mai multe ori la ajutorul medicilor esteticieni. Aceasta atrage privirile tuturor la evenimentele mondene și se afișează în ipostaze provocatoare de fiecare dată când are ocazia.

Printre vedetele care pozează sexy în mediul online se află și frumoasa artistă Delia Matache. Aceasta își surprinde fanii cu fotografii în ipostaze îndrăznețe și stârnește controverse cu ținutele sale extravagante.

O prezență răvășitoare este și Corina Caciuc. Aceasta face furori pe Instagram cu formele fără cusur și nu ezită să se fotografieze în ipostaze tandre alături de iubitul ei celebru, Laurențiu Reghecampf.

Fosta asistentă tv vrea să își facă o nouă operație estetică

Andreea Tonciu nu ține cont de bani când vine vorba de aspectul fizic. Aceasta a recunoscut că are mai multe intervenții estetice făcute pentru a ajunge la înfățișarea mult dorită. Recent, bruneta a declarat că vrea să apeleze din nou la ajutorul medicilor esteticieni și are de gând să investească o sumă fabuloasă.

Andreea Tonciu este gata să plătească peste 60.000 de euro pentru operația care îi va schimba înfățișarea.

„Vreau să-mi fac mai multe intervenții, am aproape 36 de ani. Mai bine îmi face anestezie totală. Costă 50-60 de mii de euro toate intervențiile estetice pe care mi le doresc eu. Vreau să-mi fac blefaroplastie, vreau schimb mamar, vreau liposucție.

Vreau să-mi bag grăsime în posterior, vreau cat eyes, vreau să-mi fac pomeții, cearcănele, buzele, șanțurile, gușa. Nasul nu mai vreau! Nu vreau să mă mai recunoască telefonul.”, a declarat vedeta tv.

Bruneta nu ține cont de bani când vine vorba de aspectul fizic și are de gând să uimească publicul în cel mai scurt timp. Mai mult, aceasta se bucură din plin de viață și este răsfățată mereu de soțul ei. Cei doi se afișeză în ipostaze inedite la evenimentele mondene, iar pe rețelele de socializare postează fotografii din vacanțele de lux.

Andreea Tonciu își asumă fiecare apariție îndrăzneață și nu regretă pictorialele incendiare care i-au adus și mai multă celebritate. O altă vedetă din showbiz-ul autohton care a fost protagonista unor ședințe foto incendiare în revistele pentru bărbați este Anda Adam. Aceasta a făcut furori pe vremea când a pozat în Playboy, iar în prezent face furori de fiecare dată când apare la evenimentele mondene.

Andreea Tonciu a uimit din nou după ce s-a fotografiat goală pe rețelele de socializare. Bruneta vrea să ajungă la înfățișarea mult dorită și are de gând să își facă o nouă intervenție estetică pentru care va plăti o sumă fabuloasă.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Comentarii
Adauga un comentariu