Cancan

Andreea Tonciu, probleme de sănătate înainte de plecarea în Republica Dominicană. Ce a pățit vedeta

Publicat: 30 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Andreea Tonciu probleme de sănătate înainte de plecarea în Republica Dominicană. Ce a pățit vedeta
Andreea Tonciu s-a confruntat cu anumite probleme de sănătate în ultima vreme însă nu renunță sub nicio formă la Survivor România

Andreea Tonciu se confruntă cu anumite probleme de sănătate, acum, înainte de participarea la show-ul de supraviețuire din Republica Dominicană. Una dintre cele mai iubite vedete de la noi, aceasta a făcut o figură frumoasă în sezonul trecut al emisiunii de fashion de la Kanal D. Cu toate acestea, lucrurile par să se fi complicat pentru ea, deoarece ar fi întâmpinat anumite complicații.

La scurt timp după ce a anunțat că va pleca în Republica Dominicană, pentru a participa la Survivor România, Andreea Tonciu a avut nevoie de îngrijirea medicilor. Vedeta a chemat Ambulanța și a ajuns pe perfuzii. Focoasa brunetă a trecut prin clipe grele în urmă cu puțin timp, iar fanii acesteia s-au îngrijorat și au crezut că nu va mai putea participa la celebrul show de supraviețuire.

Andreea Tonciu se confruntă cu anumite probleme de sănătate

Vedeta TV și-a anunțat fanii de pe internet că trece printr-o perioadă dificilă când vine vorba de sănătate. Mai exact, ea a postat pe pagina de socializare imagini cu medicii care îi oferă primul ajutor. Din imaginile publicate de Andreea Tonciu, viitoarea Faimoasă de la Survivor România 2022 a avut nevoie de ajutor medical și de perfuzii. Din acest motiv, ea a apelat la Ambulanță, paramedicii ajungând în dormitorul vedetei pentru a o pune pe picioare.

La o zi distanță, Andreea le-a spus internauților cum se mai simte, filmându-se pe InstaStory. Vedeta și-a liniștit fanii spunându-le că se simte mai bine și că o să își revină complet, în curând. De asemenea, vedeta a precizat că merge la doctor pentru o altă intervenție, dar una chirurgicală de această dată.

„Bună dimineața, s-a trezit răceala din mine dragilor. Să stiți că sunt răcită, bine, mi-a mai trecut, dar îmi revin cât de curând. (…) Nu vă arăt fața fără filtru. Trebuie să mă duc să mă mai injectez. Doctorul meu lucrează foarte repede, iar în 20 de minute m-a terminat”, a explicat Andreea Tonciu pentru fanii ei.

Bruneta nu are de gând să rateze Survivor

Așadar, ea și-a liniștit fanii, explicându-le că problemele pe care le are nu o vor ține departe de cea mai dură competiție la care a fost invitată să participe de-a lungul carierei sale de vedetă TV. Andreea Tonciu este pregătită de cea mai mare provocare a vieții sale. Aceasta este extrem de determinată și așteaptă cu nerăbdare să înceapă competiția ce va avea loc în Republica Dominicană.

„Am învățat că provocările mă ajută să cresc, așa că mă simt pregătită de cea mai mare aventură de până acum. Nu cred că-mi va fi ușor, dar știu că voi da tot ce am mai bun! #Survivor începe curând! #HaiFaimoșii”, a scris Andreea Tonciu pe pagina sa de Instagram.

Așadar, Andreea Tonciu este o persoană foarte determinată iar fanii ei speră să treacă peste acele probleme de sănătate care i-au dat de furcă în ultima vreme.

Adauga un comentariu