Cancan

Andreea Tonciu recurge la noi operații. Vedeta TV vrea să se schimbe total

Publicat: 07 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Andreea Tonciu recurge la noi operații. Vedeta TV vrea să se schimbe total
Vedeta TV Andreea Tonciu a precizat că intră în "reparații capitale"

Vedeta TV Andreea Tonciu a anunțat că va recurge la noi operații estetice, deoarece și-a propus să-și facă o transformare totală. Focoasa brunetă urmează să-și facă nu mai puțin de zece intervenții estetice pentru a arăta perfect. Oricum, pentru toată această reconfigurare fizică ea va scoate din buzunare o sumă imensă.

Andreea Tonciu și-a propus ca în următoarea perioadă să-și facă o transformare totală. Deoarece vedeta are anumite nemulțumiri legate de aspectul ei fizic, se poate spune că ea va intra în reparații capitale. Însă, cu toate că se teme de ideea de intervenție chirurgicală, ea este dispusă să meargă până la capăt din dorința de a arăta perfect. Până în prezent, Andreea Tonciu și-a făcut operație la sâni, la nas dar a apelat și la acid hialuronic pentru mărirea buzelor.

Andreea Tonciu, noi operații estetice

Vedeta a declarat că vrea să-și facă blefaroplastie, pentru că i s-au lăsat pleoapele, operație de schimbare a implantului mamar, liposucție, implant fesier și o intervenție estetică de alungire a formelor ochilor. Andreea Tonciu nu se oprește aici și spune că nici pomeții nu îi mai plac, vrea să scape de cearcăne, de gușă, de ridurile faciale și mai vrea și un retuș la buze.

„Trebuie să mă operez să-mi fac blefaroplastie, mi s-au lăsat pleoapele, dar îmi e frică de anestezie. Vreau să-mi fac mai multe intervenții, am aproape 36 de ani”, a spus Andreea Tonciu la Kanal D.

Totuși, singurul care nu se află în vizorul vedetei este nasul de care Andreea este mulțumită acum. De altfel, focoasa brunetă a spus că nu se opera dacă nu ar fi fost atât de jignită de oamenii care o vedeau la tv. Multă vreme a rezistat presiunii și glumelor pe seama nasului ei, dar totul a culminat într-o seară când Andreea s-a văzut urâtă pentru prima dată. Atunci a decis să sune medicul și să programeze operația. Câteva zile mai târziu nasul ei avea să arate complet diferit.

Cât o costă operațiile pe Andreea Tonciu

Revenind la nemulțumirile din prezent ale Andreei Tonciu față de aspectul ei fizic și în special față de chipul ei, vedeta spune că a făcut un calcul și că pentru toate aceste intervenții va trebui să scoată din buzunar aproximativ 60.000 de euro. Vedeta este sigură că soțul ei va fi foarte mândru de cum va arăta după ce va trece pragul medicului estetician. A spus că așteaptă să fie atât de impresionat încât să o mai ceară o dată de soție și să mai facă o nuntă.

„Soțul o să fie mândru, trebuie să vină iar să mă ceară de nevastă, să-mi dea alt inel și să facem altă nuntă. Vreau să stau cu doctorul 10 ore și să mă facă total”, a mai spus Andreea Tonciu.

Andreea Tonciu, referitor la aceste operații, a spus că pentru rinoplastie i-a luat șase ani să se decidă pentru că îi era teamă de tot ce înseamnă anestezie generală. Acum însă ea este decisă să facă toate intervențiile o dată.

Adauga un comentariu