Actualitate

Andrei Caramitru, atac penibil la adresa votanților PSD: „Proști de bubuie! Leneși și plini de ură“

Publicat: 22 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Andrei Caramitru atac penibil la adresa votanților PSD Proști de bubuie Leneși și plini de ură
Andrei Caramitru face previziuni negre asupra viitorului USR

Membrul USR Andrei Caramitru a lansat pe pagina sa de Facebook un atac penibil la adresa votnaților PSD. Andrei Caramitru spune că votanții PSD sunt „leneși și proști”, oameni fără educație, fără bani și fără prieteni. Pentru Andrei caramitru votanții PSD sunt doar niște oameni care votează cu „demenții populiști”.

„Cine Votează PSD? Cine Votează in celelalte tari cu dementi populiști?

Cei care sunt eșuați. Pierduți undeva intr-un sat, fără bani, fără prieteni, fără educatie, fără job bun. Pensionari care urăsc pe tineri și “schimbările” din jur – atât de plini de ură ca pana si familia lor fuge de ei“, scrie Andrei Caramitru.

Andrei Caramitru: „Votează isteric ca sa pedepsească oculta, elita condusă de Soros și Bill Gheitz“

Membrul USR a continuat atacurile la adresa votnaților PSD, despre care scrie că „votează isteric ca să pedepsească oculta, elita condusă de Soros și Bill Gheitz“.

„Și votează isteric ca sa pedepsească oculta, elita condusă de Soros și Bill Gheitz, sa pedepsească “sexo-marxiștii” de prin orașe care lucrează in IT, sa pedepsească intelectualii. Sa pedepsească adică pe toți cei care nu sunt la fel de eșuați ca ei. Pentru că sunt convinși ca de fapt e o mare conspirație – oculta ii vrea săraci cumva. Cineva are ceva cu ei domne“, atacă Andrei Caramitru.

„Sunt proști de bubuie și nu știu să facă nimic“

Atacul incalificabil al lu iAndrei Caramitru continuă cu multe invective la adresa votanților PSD.

„Ce nu înțeleg ei – sunt săraci și vai de mama lor pentru că:

(1) sunt proști de bubuie și nu știu să facă nimic

(2) Votează hoți și ticăloși să le fie primari. De prosti ce sunt. Și atunci evident ca acolo unde stau ei e mizerie și nu sunt job-uri

(2) sunt leneși. Dacă ar vrea – ar putea sa se mute unde sunt job-uri bine plătite. In orașele mari sau in străinătate. Ar putea sa învețe o nouă meserie. Dar nu și nu – că e greu domne. Sa ni se dea ! Pai de ce sa vi se dea? Mergeți la muncă! De asta îi respect eu pe cei care merg la cules căpșuni sau sparanghel în străinătate – ăia muncesc cinstit – dar nu pe alcooliștii de la birtul satului care înjură și se plâng și Votează PSD.

Leneși și proști. Dar mulși. De asta trebuie sa ieșim toți la vot de fiecare dată că altfel ajungem rău de tot”, a mai scris Andrei Caramitru pe pagina sa de Facebook.

„Eu de azi mă dezic oficial de Organizația BOR“

Într-o altă postare pe pagina sa de Facebook, Andrei Caramitru se dezice de Biserica Ortodoxă Română și transmite mesaje care încurajează spre destrămare și nu spre unitate, așa cum ar trebui să facă orice politician în vremuri vitrege.

„Eu de azi mă dezic oficial de Organizația BOR. Am fost botezat ortodox. Nu sunt ateu, sunt un om spiritual. Dar toată chestia asta numită BOR este doar o organizație criminală, retrogradă, retardată, coruptă. Și ortodoxia ca rit creștin a devenit un coșmar rusofon criminal. Care ne ține în afara civilizației”, a declarat Andrei Caramitru.

Adauga un comentariu