Actualitate

Andrei Duban a slăbit aproape 30 de kilograme. Cum arată acum actorul

Publicat: 08 sept. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Andrei Duban a slăbit aproape 30 de kilograme. Cum arată acum actorul
Actorul Andrei Duban este foarte mulțumit de rezultatul operației de micșorare a stomacului în urma căreia a slăbit aproape 30 de kilograme

Actorul Andrei Duban este complet transformat, după ce a slăbit aproape 30 de kilograme în urma operației de micșorare a stomacului. Acesta este mândru de decizia pe care a luat-o anul trecut și spune că se simte foarte bine în pielea lui. În altă ordine de idei, Andrei Duban este unul dintre invitații speciali ai noului sezon al emisiunii iUmor.

Andrei Duban este unul dintre cei mai îndrăgiți actori și prezentatori din showbiz-ul autohton. De mai bine de 12 ani, acesta formează un cuplu reușit cu Grațiela Duban, fiind căsătoriți de 11 ani. Mai mult, cei doi au și un copil superb, Armin, în vârstă de 10 ani. Cu toate că între el și soția sa este o diferență de 14 ani, Grațiela nu regretă deloc că s-a măritat cu Andrei Duban.

Andrei Duban a slăbit aproape 30 de kilograme

Andrei Duban, în vârstă de 50 de ani, este una dintre personalitățile din showbiz care nu evită să vorbească și despre subiectele care țin de sfera personală. Așadar, nu a avut nici cea mai mică reticență în a povesti despre experiența care i-a transformat viața radical. Este vorba despre o operație de micșorare a stomacului pe care a făcut-o anul trecut, în luna aprilie.

La mai bine de un an de la această intervenție, Andrei este cât se poate de mulțumit de rezultate și susține că modul de trai i s-a îmbunătățit considerabil. Deși nu se mai avântă să consume cantități mari de mâncare și nici nu are pofte culinare deosebite, actorul fură uneori din farfuria fiului, după cum a recunoscut chiar el!

În urma operației făcute, Andrei Duban a ajuns de la 100 de kilograme la un pic peste 70 de kilograme. Actorul susține că se simte mai bine ca oricând, având un tonus excelent! Totodată, Andrei Duban este fericit de faptul că a reușit să-și schimbe garderoba pentru că acum poartă numere mai mici și susține că nu mai mănâncă la fel de mult ca înainte.

„Să știți că una dintre primele schimbări am înțeles-o atunci când soția mea, Grațiela, mi-a declarat, ușor recunoscătoare aș spune, că am scăpat de sforăit noaptea, la puțin timp după efectuarea operației. Iar asta contează foarte mult”, a povestit Andrei Duban.

Andrei Duban, invitat special la iUmor

Vineri, 9 septembrie, și duminică, 11 septembrie, va fi premiera emisiunii iUmor. Cu această ocazie, actorul Andrei Duban și Virgil Ciulin vor deschide seria invitaţilor speciali în cel de-al treisprezecelea sezon al show-ului.

Ei bine, Andrei Duban a stârnit hohote de râs cu numărul său savuros, din care nu au lipsit, desigur, bancurie. Radu Pietreanu, unul dintre cei patru jurați de la iUmor, a declarat despre prestația actorului:

„Eu cu Andrei am avut foarte multe spectacole, suntem foarte buni prieteni și îl privesc cu drag de fiecare dată când vine cu bancuri, pentru că el e primul lui spectator. El râde primul la bancurile lui – asta e interesant! Deși le zice de ani de zile, râde primul și e molipsitor! E un tip tonic!”
„Când mă gândesc la Andrei Duban, mă gândesc la un fel de «Mecca al bancurilor»”, a completat Mihai Bendeac.

Adauga un comentariu