Stiri si curiozitati

Andrei Stoica are o soție de milioane. Cine este Andra și câți copii au cei doi

Publicat: 09 iun. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Andrei Stoica are o soție de milioane. Cine este Andra și câți copii au cei doi
Andrei Stoica se poate mandri cu sotia sa Andra, care ii este mereu alaturi.

Celebrul luptător Andrei Stoica se poate lăuda cu o soție de milioane. Andra și Andrei sunt împreună de 14 ani și au trei copii minunați; doi băieți și o fetiță. Mister KO este unul din campionii României la kickboxing și mereu a fost în fruntea clasamentelor.

Soția acestuia i-a făcut o descriere neașteptată pentru fanii sportului de contact: „Eu nu am atât de multă răbdare cum are el. E calm, e dulce, e foarte calm.”

Pe cine are Andrei Stoica ca soție

Andra Stoica este o femeie extrem de iubitoare și o mama dedicată. Din cauza perioadei nefericite prin care trecem, mai exact pandemia de coronavirus, sportivul a fost nevoit să își amâne nunta cu toate că totul era pregătit. Evenimentul ar fi trebuit să aibă loc pe 9 mai 2020.

”Totul s-a amânat pentru la anul, pentru că anul acesta ne-am gândit că va fi imposibil să reușim să facem tot ce ne-am propus și să putem invita toți oamenii dragi să ne fie alături”, a spus Andra la acel moment.

Soția campionului și-a arătat suportul față de acesta mereu. În perioada în care a participat la Exatlon, aceasta povestea cât de dificil îi este să stea departe de soțul ei.

„E greu, e foarte greu. Nu e cu noi. Mi-e foarte dor de el. Noi am stat despărțiți maximum 10 zile, așa că îi simt lipsa. Toată familia se uita la Exatlon. Eu plâng când îl văd că are nevoie de încurajările mele și eu nu pot să i le dau… Copiii pupă televizorul și plâng”, povestea Andra.

Luptătorul a părăsit competiția după două luni de zile din cauza unei accidentări.

“Lipsa vitaminelor și a mâncării se simte. Am slăbit foarte mult și am început să resimt fiecare gram de efort pe care îl fac. M-am așezat pur și simplu pe banca și mi-a trosnit genunchiul, am rămas blocat. Nu pot să calc în el, nu pot să fac nimic. Sper să-mi revin repede”, povestea sportivul.

Andrei Stoica l-a demolat pe Pavel Voronin

Vineri, 4 iunie, a avut loc gala Dynamite Fighting Show 11 la București. Acolo, Andrei Stoica a avut ocazia să termine odată pentru totdeauna rivalitatea cu Pavel Voronin.

Dublul campion mondial a reușit să îl învingă prin KO pe luptătorul din Chișinău în prima repriză. Confruntarea a avut loc fix 6 luni de la precedentul duel care a stârnit controverse.

Meciul s-a încheiat după̆ fix două̆ minute, atunci că̂nd cel poreclit Mister KO și-a pus adversarul la podea cu o lovitură̆ de genunchi.

„Că̂nd am vă̆zut că̆ a schimbat garda, știam că̆ acolo voi lovi. A fost o lovitură̆ pe care mi-am calculat-o. Sper că̆ am închis acest capitol și nu mai există̆ discuții privind diferența dintre noi doi”, a spus Stoica imediat după̆ meci, care a fost și premiat pentru KO-ul serii, intrând în posesia unui bonus de 2.500 de criptomonede DeGeThal.

După această gală, Andrei Stoica poate petrece mai mult timp de calitate alături de soție și cei trei copilași. Într-un interviu mai vechi, Mister KO spunea că sunt perioade din an pe care le dedica familiei sale: vacanțele și sărbătorile.

Adauga un comentariu