Local

Angajamentul PMP, după alegerile din 27 septembrie 2020! „Stopăm haosul urbanistic care s-a instalat în municipiul Iași, prin voia primarilor de până acum”

Publicat: 15 sept. 2020
Prof. univ. dr. ing. Dorina Nicolina Isopescu atacă ultimii primari ai Iașului
Prof. univ. dr. ing. Dorina Nicolina Isopescu

Atac dur al candidatului PMP la Primăria Municipiului Iași, prof. univ. dr. ing. Dorina Nicolina Isopescu, la ultimii primari pe care i-a avut municipalitatea! Angajamentul Partidului Mișcarea Populară după alegerile din data de 27 septembrie 2020 este unul fără echivoc: „Stopăm haosul urbanistic care s-a instalat în municipiul Iași, prin voia primarilor de până acum”.

„Problemele pe care omul le-a creat tot omul le poate rezolva!”, spunea J.F. Kennedy. „Dar nu de aceeași oameni! – spunem noi, echipa Partidului Mișcarea Populară!

Orașului Iași îi lipsește un Plan Urbanistic General

Profesorul universitar Dorina Isopescu susține că municipiul Iași se confruntă cu o adevărată problemă, aceea că nu are un PUG actualizat pentru secolul XXI. Candidatul PMP la Primăria Iași susține că va stopa haosul urbanistic și va avea ca prioritate adoptarea unui Plan Urbanistic General.

„În ultimii ani orașul Iași se confruntă cu o gravă problemă și anume lipsa unui Plan Urbanistic General actualizat la cerințele de dezvoltare pentru un oraș în secolul XXI, oraș în care cetățenii lui să aibă aceleași drepturi și obligații: dreptul la o viață normală și obligația de a respecta drepturile celorlalți. Majoritatea putem să ne gândim la acest plan ca la o hartă a orașului, dar nu este așa, PUG-ul reprezintă o strategie de dezvoltare a orașului pentru o perioadă viitoare de timp.

Ce strategie este aceasta când au fost eliberate autorizații de construire pentru blocuri în ansambluri rezidențiale cu case, fără locuri de parcare suficiente, distrugând astfel și puținele spații verzi care ar fi redus poluarea aerului?”, a menționat prof. univ. dr. ing. Dorina Isopescu.

În municipiul Iași s-a instalat un haos urbanistic

În altă ordine de idei, universitarul Dorina Nicolina Isopescu afirmă că traficul este sufocat la orele de vârf, dar ea ca primar și echipa de consilieri locali ai PMP-ului va pune capăt problemelor municipiului Iași. De asemenea, face o remarcă la adresa primarului orașului Iași.

„Domnule Primar de peste patru ani gestionați dezvoltarea municipiului Iași, dar haosul urbanistic pe care îl vedem în jurul nostru ne arată cu certitudine că nu aveți o strategie, iar mai grav este că nu ați respectat depturile cetățenilor din acest oraș, drepturi consfințite chiar de Constituția României prin prevederile articolului 35 și ale aliniatului (7) din articolul 44.

Domnule primar ați girat cu semnătura dumneavoastră aceste autorizații de construire, dar ce vom face, noi cetățenii acestui oraș, când rețelele edilitare de apă și canal nu vor mai face față, când traficul deja sufocat în orele de vârf se va bloca total? Și nu vreau să mă gândesc acum la ce va fi în aceste zone după un cutremur sau în situația unui incendiu!

Eu, Dorina Nicolina Isopescu ca primar și echipa de consilieri locali ai Partidului Mișcarea Populară avem ca prioritate adoptarea unui Plan Urbanistic General prin care să stopăm haosul urbanistic care s-a instalat în municipiul Iași prin voia primarilor de până acum!”, a declarat prof. univ. dr. ing. Dorina Isopescu.

Comandat de Partidul Mișcarea Populară Iași, produs de SC LIVE DIGITAL SRL Iași, CUI AEP 2120002

Comentarii
  • Ce ati facut? Ati copiat din programul PRO Romania, USR …? Cam tarziu v-ați trezit. Toată lumea știe că sunteti pe mana cu primarul Chirica. Dupa ce a aparut articolul, l-ati sunat sa va cereti scuze? I-ati spus ca trebuie sa-l atacati pentru ca altfel nu pupati voturi. Pana acum nu ati auzit de haosul imobiliar din Iasi? Movila era preocupat doar de autostrazi, sau, ma rog de afacerile prin Directia Regionala de Drumuri Iasi. Nu a fost nevoit sa fie atent la drumurile din Iasi. Dar ce se face daca va pleca Pila de la DRDP, pentru ca asa se aude? Poate scapam de el, ca ne-am saturat de securisti.

  • Pozitia femeii de cariera :)))) Ati copiat-o si pe Dna Gavrila si celelalte programe. Nu sunteti decat niste infometati de bani si incepeti sa va copiati unul pe celalalt. Nimic original. Rau ati mai ajuns!

  • sant niste latrai fosti psd-isti azi vopsiti elegant in pro romania,care se cred mantuitorii omenirii.Sedeti calm oameni buni partiduletul vostru ia sub 10%,da voi datii inainte la mancat rahat pe punctaj!

  • Sunteti in urma, dna…Vorbiti pe garduri. Dna Gaburici a pornit acest proiect mult inaintea dvs, cam de cand a incercat sa bage doua cladiri pe aceeasi parcare, de se uitau toti din CL intr-o parte si votau teleghidat. Alegeti-va alta tema.Parol!

  • De fapt primarul are niste sclavi in comisiile de specialitate legate de urbanismul orasului. Ii place sa se laude cu sclavii lui care fac doar ce spune el, si le spune la toti ca sunt profesori de la Facultatea de Arhitectura, da da sclavii care acopera de fapt haosul urbanistic din oras si totodata isi bat Joc de copii care vor sa inveterate o meserie frumoasa.

  • De fapt primarul are niste sclavi in comisiile de specialitate legate de urbanismul orasului. Ii place sa se laude cu sclavii lui care fac doar ce spune el, si le spune la toti ca sunt profesori de la Facultatea de Arhitectura, da da sclavii care acopera de fapt haosul urbanistic din oras si totodata isi bat Joc de copii care vor sa inveterate o meserie frumoasa.

  • Am citit pana la capat, eram curios daca apare numele Chirica in material. Nu apare. PMP+ PSD Chirica (acum partial PNL) = Love forever. Gaburici stie. Orientare mai duplicitara a PMP ca la Iasi nu a fost nicaieri in tara. Toate proiectele lui chirica la Iasi au trecut cu votul PMP. Un PUZ nu au respins in 4 ani. Unul de leac.

  • La Maternitatea Elena Doamna din Iasi directorasul Martinescu si cu lidera Buzea au luat banii de la masti si tichetele de vacanta .Ar fine un control de la Anaf sa se vada si contractele pe aprilie , mai , iunie . Doamna lidera de sindicat merge in concediu primavara in Italia , cand vine vara merge in Spania si in toamna merge 2 saptamani si in Grecia . Angajatii isi cumpara masti din banii lor si echipament de lucru .

  • OPINIE POLITICA: Muie chiorului petrov, Muie pmp! Muie orban, Muie iohannis, Muie pnl! Muie porcushor prostan! Muie rabuca curcan! Muie prostica demisie! Muie rarebesh ghiolban!

  • @militianu nu mai dezinforma ca sunt fosti psd-isti, Movila din 1992 a fost in PD apoi pupincuristul lui base in PDL, iar cand marinarul a scufundat corabia si-a reinventat alta PMP

Adauga un comentariu