Actualitate

Angajat al Ministerului Dezvoltării a murit în birou

Publicat: 04 feb. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Angajat al Ministerului Dezvoltării a murit în birou
Un angajat al Guvernului a decedat în propriul birou

Este alertă la Ministerul Dezvoltării. Un angajat a avut nevoie urgentă de medici, după ce i s-a făcut rău. Bărbatul ar fi intrat în stop cardiac și a fost transportat de urgență la spital.

Din nefericire, bărbatul nu a supravieţuit iar medicii au declarat decesul.

Angajat în Ministerul Dezvoltării, găsit decedată în birou

Din primele informaţii, ar fi vorba despre o persoană care obişnuia, se pare, să vină devreme la serviciu şi care ar fi suferit un stop cardio-respirator.

Bărbatul a fost găsit de femeia de serviciu.

Colegii săi au sunat de urgență la numărul unic de urgență 112 iar bărbatului i s-a acordat primul ajutor de către medicii serviciului de ambulanţă. Aceştia au încercat să-l resusciteze, însă fără succes, din păcate.

Angajaţii din minister încercau să-i contacteze familia în urmă cu puţin timp.

O angajată de la Ministerul Apărării Naționale a fost murit din cauza COVID-19

O angajată a Ministerului Apărării Naționale a decedat din cauza infecției cu noul coronavirus. „Doliu în Armata Națională”, a anunțat instituția pe pagina oficială de Facebook.

„Cu profund regret anunțăm trecerea în neființă a colegei noastre Olga Prokopenko. Femeia a pierdut lupta cu inamicul invizibil COVID-19, lăsând multă durere și tristețe în sufletele tuturor celor care au cunoscut-o”, a adăugat instituția.

Olga Prokopenko, în vârstă de doar 32 de ani, deținea gradul de locotenent. A îndeplinit serviciul militar în calitate de psihologă în Regimentul de Stat Major „General de brigadă Nicolae Petrică” și a consiliat sute de militari, care au avut nevoie de ajutorul ei.

„Un profesionist de excepție și un om cu inimă mare – așa rămâne Olga în memoria noastră. Dumnezeu a luat-o prea devreme din această lume. Ministerul Apărării exprimă sincere condoleanțe familiei și rudelor. Zbor lin spre cer, Olga!”, se mai spune în postare.

În memoria Olgăi Prokopenko, în data de 2 octombrie 2020, în Armata Națională a fost declarată Zi de doliu, iar drapelele vor fi coborâte în bernă în toate garnizoanele militare.

Ion Florescu, fost parlamentar PSD, a murit

Ion Florescu, fost parlamentar al Partidului Social Democrat şi prefect de Gorj, a murit miercuri, 21 ianuarie 2021. El fusese internat într-un spital din Braşov, cu o serie de probleme cardiace.

Din acest motiv se afla internat pentru a fi supus unei intervenţii chirurgicale pe cord. Din păcate, fostul parlamentar a trecut la cele veșnice înainte să i se facă operaţia.

Colegii de partid din PSD Gorj regretă trecerea în nefiinţă a lui Ion Florescu, chiar dacă acesta s-a retras de ani buni de pe scenă politică. Ion Florescu ar fi împlinit în martie 71 de ani.

„Astăzi a plecat dintre noi, Ion Florescu. Începând de azi suntem lipsiţi de sfaturile bune, de zâmbetul sau care ne dădea încredere că putem birui, pentru dreptate şi pentru adevăr. Îi voi mulţumi toată viaţa pentru tot ceea ce a făcut pentru mine şi pentru toţi care i-au fost alături. Ion Florescu a făcut ca lumea să fie mai bună. Dumnezeu să vă odihnească în pace, domnule Florescu!“, a transmis Adrian Tudor, preşedintele Partidului Verde din Gorj şi fost vicepreşedinte al PSD Târgu Jiu.

Adauga un comentariu