Eveniment-Social

Ansamblul Astistic Profesionist Constantin Arvinte al Consiliului Județean Iași și-a anulat evenimentele pe fondul pandemiei de coronavirus – VIDEO IMPRESIONANT

Publicat: 05 apr. 2020

La fel ca alte instituţii de cultură, şi Ansamblul Artistic Profesionist Constantin Arvinte al Consiliului Jude]ean Iaşi (CJI) a fost silit să-şi anuleze spectacolele care fuseseră programate în această perioadă. Totodată, a fost amânată organizarea celei de-a II-a ediţii a Festivalului Nayional de Folclor Constantin Arvinte.

„În aceste condiţii, pentru a fi în continuare alături de fani şi a ridica moralul persoanelor afectate de pandemia de coronavirus, Ansamblul s-a reorientat şi va derulă mai multe acţiuni în mediul on-line. Primul pas a fost făcut prin realizarea unui clip video inedit. Dirijorul Dumitru Lucaci a compus o melodie, intitulata sugestiv ‘Hora revederii’, care a fost interpretat de membrii orchestrei de la domiciliile lor. Clipul rezultat în urma filmărilor efectuate de fiecare instrumentist a fost postat pe pagina de Facebook a Ansamblului şi a cules numeroase aprecieri”, au transmis membrii Ansamblului Constantin Arvinte.

 

Adauga un comentariu