Cancan

Anunț despre starea de sănătate a lui Ion Dichiseanu, făcut de fiica actorului

Publicat: 31 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Anunț despre starea de sănătate a lui Ion Dichiseanu făcut de fiica actorului
Fiica marelui actor Ion Dichiseanu a făcut dezvăluiri despre starea de sănătate a tatălui său

Care este starea de sănătate a lui Ion Dichiseanu? Îndrăgitul actor în vârstă de 87 de ani este internat în stare gravă la Spitalul Florească, încă de la începutul anului. De curând, Ioana, fiica lui Dichiseanu, a vorbit despre starea de sănătate a actorului. Contrar a ceea ce se știa până acum, Ion Dichiseanu nu ar fi avut niciodată coronavirus.

Actorul Ion Dichiseanu, în vârstă de 87 de ani, a ajuns la spital în luna decembrie 2020. la acel moment, starea lui era una critică, după ce s-a prăbușit pur și simplu, la scurt timp după ce a făcut o analiză la o clinică privată din Capitală. Astfel, de aproape patru luni, marele actor este internat la Spitalul Floreasca, iar medicii fac tot ce le stă în putință pentru a-l ține în viață. Detalii despre situația actorului a dat fiica sa, Ioana Dichiseanu.

Starea de sănătate a lui Ion Dichiseanu

De la începutul anului, marele actor a fost internat în stare gravă la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca. Problemele de sănătate au apărut după ce Ion Dichiseanu a făcut o analiză medicală, o bronhoscopie, la o clinică privată din București. Ioana Dichiseanu a oferit detalii despre starea de sănătatea a actorului, susținând că Ion Dichiseanu este mult mai bine în momentul de față.

„Este mult mai bine față de cum a ajuns la spital. Asta datorită medicilor de la Spitalul Floreasca. Noi ne rugăm să ajungă cât mai repede acasă, pentru că stă de ceva vreme acolo. Culmea e că nu a fost o suferință anume. El este fost fumător, s-a lăsat de fumat de trei ani. A avut o saturație ușor scăzută la plămâni, nu ceva alarmant, dar așa se situa el. În noiembrie a avut simpotme care i-au dat de bănuit. Am aflat că fost infectat cu o bacterie, care i-a provocat o pneumonie severă bilaterală. Mulți nu ar fi trecut peste, dar Dumnezeu este lângă el și acum. El este un luptător și un om foarte puternic”, a declarat fiica actorului.

Ion Dichiseanu este internat de aproape 4 luni

De asemenea, fiica actorului a primit asigurări medicale că tatăl său se va întoarce acasă cât de curând. Ioana Dichiseanu a negat că părintele său ar fi fost infectat cu noul coronavirus, menționând că toți membrii familie s-au vaccinat împotriva coronavirusului, iar actorul urmează să se imunizeze anti-COVID.

„Îl mulțumesc lui Dumnezeu că vorbim despre tata acum la prezent. Medicii ne-au dat certitudini că el va veni repede acasă. Va avea nevoie de o recuperare. Nu a fost o infecție simplă, dar nu fost Covid. El s-a ferit, s-a păzit, purta în permanență mască, evita aglomerația. Chiar îmi spunea că abia asteaptă să se vaccineze. Noi toți ne-am vaccinat. Au fost mai multe momente de cumpănă pentru el. Cred că e o minune dumnezeiască. Pe el l-a ajutat că nu lua multe medicamente. Organismul lui a răspuns imediat la tratament. Lua doar pastile de tensiune înainte. Ținem legătura prin medici”, a mai spus aceasta.

Ion Dichiseanu este un celebru actor cu o vastă activitate teatrală și cinematografică. Acesta s-a născut pe 10 octombrie 1933 în Adjud, absolvind Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică, Facultatea de Teatru din Capitală în 1959. În ceea ce privește starea de sănătate a lui Ion Dichiseanu, aceasta este stabilă în momentul de față, cu toții sperând în recuperarea lui rapidă.

Adauga un comentariu