Local

Apariție controversată într-un tramvai din Iași! Călătorii nu și-au mai putut lua ochii de la un bărbat îmbrăcat ca un cowboy: „Arăta mai bine dacă avea și chitară” – FOTO/VIDEO

Publicat: 27 mai 2024
_____ Vizualizări 4 Comentarii
Apariție controversată într-un tramvai din Iași Călătorii nu și-au mai putut lua ochii de la un bărbat îmbrăcat ca un cowboy Arăta mai bine dacă avea și chitară  FOTOVIDEO
Recent, o călătoare a filmat, într-un tramvai din Iași, un bărbat care a atras cu siguranță atenția tuturor călătorilor prin stilul său vestimentar extravagant

Apariție controversată într-un tramvai din Iași. Recent, o călătoare a filmat un bărbat care a atras, cu siguranță, atenția tuturor călătorilor prin stilul său vestimentar extravagant. Videoclipul a fost încărcat pe rețelele de socializare și a strâns mii de reacții.

Un bărbat îmbrăcat ca un cowboy a atras atenția tuturor călătorilor dintr-un tramvai din Iași

Bărbatul filmat în tramvai era îmbrăcat ca un cowboy, purta pălărie și geacă de piele cu franjuri, fiind încălțat cu niște ciocate de culoare roșie. Pe lângă stilul vestimentar, călătorul se evidenția și datorită bărbii sale lungi, astfel că persoana care l-a filmat și a făcut clipul public pe TikTok l-a asemănat pe bărbat cu celebrul personaj animat Unchiul Pecos. Cert este că filmulețul a devenit viral, fiind vizionat de aproape 180 de mii de persoane. De asemenea, clipul a strâns zeci de mii de aprecieri, dar și sute de comentarii și distribuiri.

„Te plimbi prin Iași și dai de unchiul pecos”, a fost mesajul tinerei care a postat clipul pe TikTok.

Internauții s-au amuzat pe seama videoului postat, mulți dintre ei precizând că îl cunosc pe bărbat, iar acesta ar locui în zona Tătărași.

„Stă în Tătărași, îl văd mereu”, a fost unul dintre comentariile lăsate pe TikTok.

„L-am văzut prin Tătărași acum trei zile”, a precizat Răzvan.

Deși persoanele care au vizionat filmulețul au fost de acord cu asemănarea dintre bărbat și Unchiul Pecos, au ținut să precizeze că îi lipsește chitara.

„Arăta mai bine dacă avea și chitară”, a comentat Daniel Neculai.

„E supărat că și-a uitat chitara acasă”, a fost un alt comentariu.

Multe dintre scenele filmate în mijloacele de transport public din Iași ajung virale pe TikTok

Nu este pentru prima dată când scene petrecute în tramvaiele din Iași ajung virale pe TikTok. În urmă cu câteva săptămâni, un tânăr din Iași a făcut un filmuleț care a circulat în toată România. Acesta s-a descălțat înainte să urce în tramvaiul 9, dintr-o stație din Copou. Pe video era specificat următorul text:

„Când ești de la țară și mergi pentru prima dată cu tramvaiul”. În momentul când a urcat în tramvai, toată lumea s-a uitat la picioarele sale, având în vedere că a rămas doar în șosete. Filmulețul a strâns 500 de mii de vizualizări și zeci de mii de comentarii. Ieșeanul a ajuns viral pe platforma TikTok, videoclipul său fiind apreciat de mii de oameni.

„La ce curățenie este pe asfalt și în tramvai merită să te descalți. La noi la București nu cred că se va întâmpla niciodată așa curățenie”, a comentat o femeie la videoclip.

Totuși, când s-a așezat, băiatul a pus perechea de adidași pe un alt scaun, iar oamenii au observat acest lucru și l-au taxat. Totuși, lumea a gustat gluma tânărului din Iași.

„Nimeni de la țară nu ar fi pus încălțările pe scaun”, a spus un bărbat în comentariile postate la clipul filmat într-un tramvai din Iasi.

@http_iuly_ #unchiulpecos #iasi #romania ♬ Uncle Pecos song – Andreea Julya

Comentarii
Adauga un comentariu