Prima pagină » Titlurile zilei » Regulă nouă la CTP? Oamenii trebuie să se descalțe înainte de a urca în tramvai. Iată primul călător din Iași care s-a conformat – FOTO/VIDEO

Regulă nouă la CTP? Oamenii trebuie să se descalțe înainte de a urca în tramvai. Iată primul călător din Iași care s-a conformat – FOTO/VIDEO

15 mai 2024, 02:00, 12 ,
Petronel Ștefan, în Titlurile zilei

Un călător dintr-un tramvai din Iași a adunat jumătate de milion de vizualizări pe internet după ce a postat un videoclip pe TikTok. Acesta a făcut un gest neașteptat, care i-a amuzat pe toți

Un tânăr din Iași a uimit pe toată lumea după ce a postat un filmuleț pe internet. Înainte să se urce într-un tramvai PESA, acesta s-a descălțat și a luat papucii în mână. Oamenii care coborau au început să se amuze după ce l-au văzut pe băiat. Mai mult, pe internet a stârnit valuri de comentarii și like-uri.

Un călător dintr-un tramvai din Iași a făcut vâlvă pe internet

Un tânăr din Iași a făcut un filmuleț care a circulat în toată România. Acesta s-a descălțat înainte să urce în tramvaiul 9 dintr-o stație din Copou. Pe video era specificat următorul text: „Când ești de la țară și mergi pentru prima dată cu tramvaiul”. În momentul când a urcat în tramvai, toată lumea s-a uitat la picioarele sale, având în vedere că a rămas doar în șosete. Filmulețul a strâns 500 de mii de vizualizări și zeci de mii de comentarii. Ieșeanul a ajuns viral pe platforma TikTok, videoclipul său fiind apreciat de mii de oameni.

„La ce curățenie este pe asfalt și în tramvai merită să te descalți. La noi la București nu cred că se va întâmpla niciodată așa curățenie”, a comentat o femeie la videoclip.

Totuși, când s-a așezat pe scaun, băiatul a pus perechea de adidași pe un alt scaun, iar oamenii au observat acest lucru și l-au taxat. Totuși, lumea a gustat gluma tânărului din Iași.

„Nimeni de la țară nu ar fi pus încălțările pe scaun”, a spus un bărbat în comentarii.

Vandalismul este o problemă pentru CTP

O mare problemă pentru cei de la CTP o reprezintă vandalismul cu care au de-a face zilnic. Unii ieșeni rău intenționați distrug mobilierul din tramvaie fără să se gândească la consecințe. Chiar în urmă cu o săptămână, un bărbat aflat în stare de ebrietate a spart geamurile unui tramvai nou cu pietre. La sfârșitul anului trecut, a mai fost un incident similar, când un tânăr de 16 ani a spart geamurile unui autobuz în același mod.

„La aproximativ 200 de mijloace de transport scoase zilnic prin oraș, șansa să nu fie asemenea cazuri este foarte mică. Găsim gumă de mestecat lipită de scaune, unii se urcă cu picioarele pe ele, murdăresc șezutul, grafitti pe vagoane, melanina este spartă și multe altele”, a transmis Cristian Stoica, directorul general CTP Iași.

Călătorul din Iași a stârnit amuzamentul pe internet după ce s-a descălțat înainte să urce în tramvai. Acum, lumea se întreabă daca va mai posta ceva în viitor.

Comentarii
  • Cea mai mare problema a CTP-ului este chiar CTP-ul.

  • @Plm ✠
    Cea mai mare problema a CTP-ului este ca sefii nu merg cu tramvaiul. Daca ar merge cu tramvaiul, ar lua decizii corecte. Printre altele, ar cumpara tramvaie practice, cu costuri de mentenanta scazute.
    CFR-ul are exact aceeasi problema.

  • Nu, multumesc

    Imaginati-va duhoarea daca se descalta toti taranii in tramvai

  • Mini camere de supraveghere instalate in toate mijloacele de transport si astfel se rezolva totul.
    Pe internet sunt foarte ieftine si daca cumpara cantitati se ajunge la pret si mai ieftin.
    Dar nu este de unde lua spaga in acest fel si nu se v-a face nimic in acest sens.
    Ar fi fost o solutie, buna pentru firma in sine, pentru cetateni dar si pentru organele de politie, etc.
    Si in statiile CTP pot fi montate astfel de mini camere de supraveghere si astfel pe langa camerele stradale monitorizate de cei de la locala si cele de la diverse persoane juridice si fizice, se creaza o imagine perfect supravegheata in oras, ceea ce este foarte bine pentru toti.

  • bine ca nu era incaltat in pantofi sport si era in papuci.

  • Era mai bun un articol despre tramvaiele si autobuzele noi in care nu poti cumpara bilet doar daca ai prostia de card de la ctp (ce o fi ala).

  • Iese și el ca păduchele în frunte…

  • @Anonim, mai 15, 2024 la 9:27 am

    Bine spus!

  • Wauuu ,asta i ptr. generația tiktak,Ia șosete pana la genunchi data viitoare ,

  • ce-i si cu pr0stu asta?

  • Curtici Emilian

    A făcut bășcălie de penalul hlizitor de la fruntea Iașului. Că a pus pe scaun adidașii murdari de pe asfalt e o luare la mișto că ar fi curat. La cât de poluat e Iașul nu e de mirare miștoul. Dar de ce nu o ales o rabla infecta de tramvai pe linia 5, 6, 7, 11 că e plin orașul cu astfel de rebuturi execrabile, vechi de prin timpul războiului mondial.
    Tanti aia de București se amăgește referitor că ar fi curățenie lucie, prin târgul iesilor poluat, că biata de ea no fi iesit să vadă că e la fel de curățenie prin sectoare, cu diferența prin unele unghere ce mai zac gunoaie, dar la câte mașini circulă simți mirosul noxelor in nări.

  • Problema e in felul urmator: taranul sta “la 5 minute de Palas”, unde s-a dezvoltat fiecare imobiliar dupa cum l-a dus capu’. Ei au dezvoltat, dar drumurile tot de pamant sunt, iar distanta 5 minute de Palas e de pe vremea cand Palas nu exista. Deci, in concluzie, taranul nu e chiar taran, insa poate fi confundat cu unul datorita urmelor de noroi pe care le lasa de pe papucii de firma. De fapt, si in oras exista zone cu glod, dar atata timp cat ai scarile cu perii de la Palas, e ok, caratoria e gratis, atata ca mai treci prin tramvai pana acolo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *