Economic Local

ApaVital cumpără laptopuri pentru activitatea companiei! Contractul are o valoare de 100.000 de euro

Publicat: 22 iul. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
ApaVital cumpără laptopuri pentru activitatea companiei Contractul are o valoare de 100.000 de euro
Laptopuri și desktopuri vor fi cumpărate pentru birourile ApaVital

Compania de apă-canal va cheltui peste 100.000 de euro pe mai multe loturi de echipamente. Comisia de evaluare va alege oferta cu prețul cel mai mic furnizată de participanți. Procedura va avea loc la începutul lunii august 2021

Compania ApaVital din Iași continuă sesiunea de achiziții. Pe data de 09.08.2021 este programată licitația pentru furnizarea mai multor loturi de stații de lucru, laptopuri și monitoare. Valoarea estimată a contractului este de 537.678 de lei, fără TVA, aproape 100.000 de euro.

„Se impune achiziționarea calculatoarelor atât pentru asigurarea accesului ERP (Planificarea Resurselor Întreprinderii- n.r.) ApaVital pentru personalul nou angajat, cât și pentru înlocuirea unor calculatoare mai vechi ce nu mai fac față din punct de vedere al cerințelor tehnice pentru noile aplicații utilizate în cadrul ApaVital, precum și pentru dotarea echipelor de lucru din teren, iar monitoarele sunt necesare întrucât noile aplicații utilizate necesită monitoare de dimensiuni mari pentru desfășurarea optimă a activității”, se arată în caietul de sarcini.

Compania de apă-canal a stabilit lista de cantități

Conform caietului de sarcini, vor fi cumpărate 16 laptopuri, 57 desktopuri și 68 de monitoare. Laptopurile trebuie să aibă display de 14 inch, procesor minimum I7, 4 nuclee cu o frecvență minimă de 1800 MHz, 16 GB memorie RAM, stocare de minimum 512 GB.

„Toate cheltuielile legate de rezolvarea defectelor apărute și dovedite a fi urmare a neconformității produselor din prezentul caiet de sarcini, precum și ridicarea produsului pentru a fi trimis la service cad automat în sarcina ofertantului. Livrarea se va face în termen de maximum 15 zile lucrătoare de la data emiterii comenzii de către achizitor. Contractul se va derula pe o perioadă de 12 luni. Furnizorul va afectua pe cheltuiala sa și fără niciun fel de costuri din partea autorității contractante toate testele pentru a asigura funcționarea produsului la parametri agreați. Testarea include, de asemenea, toate ajustările și setările necesare pentru a asigura funcționarea corespunzătoare, în ceea ce privește performanța și calitatea, cu toate configurațiile pentru o funcționare optimă”, se mai arată în documentația procedurii.

Și în anul 2020 a fost organizată o procedură asemănătoare.

Aproximativ 12 milioane de euro vor fi cheltuiți de ApaVital pe mai multe loturi de conducte

Nu în ultimul rând, recent, ApaVital SA a finalizat o licitație pentru achiziția de accesorii și piese pentru vehiculele din dotare. Valoarea estimată a contractului este de 58.878.328 lei, fără TVA, aproape 12 milioane de euro. Licitația a fost împărțită în două loturi. Primul lot conține piese și accesorii pentru vehicule și pentru motoare de vehicule sub 3,5 tone, iar al doilea lot conține piese pentru autovehicule transport marfă sub 3,5 tone, autovehicule cu destinație specială, utilaje autopropulsate pentru lucrări, semiremorci, remorci. Primul lot a fost câștigat de societatea Romtec Austria SRL, din Iași, în timp ce al doilea lot a fost adjudecat de Romdav SRL. Valoarea finală a contractul se apropie de prevederea bugetară inițială. Contractul se va desfășura prin intermediul unui acord-cadru pe o perioadă de 2 ani. Un contract similar a fost semnat în trecut cu Romtec Austria.

Adauga un comentariu