Economic Local

ApaVital SA cumpără laptopuri pentru angajații din subordine! Contractul este de 50.000 de euro

Publicat: 18 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
ApaVital SA cumpără laptopuri pentru angajații din subordine Contractul este de 50.000 de euro
Sediul ApaVital din Iași, strada Mihai Costăchescu

Mai multe loturi de calculatoare, laptopuri și monitoare vor fi achiziționate de către compania ApaVital SA. Comisia de evaluare va alege oferta cu prețul cel mai mic. Furnizorul contractat va onora înțelegerea în termen de 12 luni

Compania de apă-canal schimbă infrastrucura IT din birouri. Pe data de 08.12.2020, ApaVital SA organizează o licitație pentru achiziția mai multor echipamente. Procedura este împărțită în mai multe loturi: desktopuri, stații de lucru, laptopuri, monitoare. Valoarea estimată a contractului este de 215.670 lei, fără TVA, aproximativ 50.000 de euro.

„În momentul de față, o parte din calculatoarele utilizate nu mai fac față din punct de vedere tehnic noilor cerințe hardware pentru utilizarea unor aplicații. Utilizarea noii versiuni a ERP-ului (Enterprise Resource Planning- n.r.) utilizat în cadrul ApaVital precum și a aplicațiilor GIS și SCADA necesită monitoare de dimensiuni mari pentru o afișare optimă a informațiilor. Toate produsele trebuie să fie noi, de cea mai bună calitate și realizate în concordanță cu standardele interne și internaționale valabile în prezent, standarde care vor fi menționate în ofertă, la fiecare specificație în parte”, se arată în caietul de sarcini.

Furnizorii trebuie să respecte mai multe cerințe tehnice pentru fiecare lot

Conform necesarului ApaVital SA, firma câștigătoare a licitației trebuie să furnizeze 3 laptopuri cu următoarea configurație: procesor Intel I7, 1.8 Ghz, display 17.3 inch, memorie RAM 8GB, SSD 512 GB. Vor fi achiziționate încă două laptopuri cu caracteristici mai performante: Intel I7, 3.1 Hzm 16 GB RAM și Intel core I7, 4.9 GHz, minimum GB RAM. Al doilea lot conține un sistem desktop All in one PC cu procesor Intel i7, 16 Gb RAM, SSD 256 GB și 19 sisteme cu procesor Intel I5, 4,4 GHz, 32 GB RAM, capacitate stocare 1 TB. În lotul al treilea sunt cuprinse 49 de monitoare de 27 inch, 11 monitoare de 32 inch, 6 monitoare de 40 inch și 1 monitor de 40 inch. Contractul va avea o durată de 12 luni.

„Recepția include atât verificarea cerințelor tehnice din caietul de sarcini, cât și efectuarea de probe funcționale și recepția documentelor solicitate la livrare. Furnizorul va efectua pe cheltuiala sa și fără niciun fel de costuri din partea autorității contractante toate testele pentru a asigura funcționarea produsului la parametrii agreați”, se mai arată în documentația procedurii.

ApaVital SA a finalizat licitația pentru extinderea canalizării din zona Bucium

Recent, ApaVital SA a finalizat licitația pentru extinderea canalizării în zona Bucium. Valoarea finală a contractului a ajuns la 658.461 lei, fără TVA, aproximativ 140.000 de euro. Oferta aparține societății Saga Energy SRL, cu sediul social în comuna Aroneanu, județul Iași. Societatea este deținută de Matteo Vaccaro (80 la sută), cetățean italian, și Gheorghiță Luca Garofița (20 la sută). Firma de construcții a înregistrat în 2019 o cifră de afaceri de 1.011.549 lei, profit de 24.163 lei, datorii de 203.814 lei, cu un număr de 5 angajați. La procedură au mai participat: General Instalații SRL, Casrep SRL, Laurențiu H SRL, Hidroterm SRL, Alsim Invest SRL, Inbit SRL și asocierea Ema Agro – Construct SRL – Cornell’s Floor SRL – Teleconstruct Company SRL. Ofertele firmelor menționate nu au fost validate de către comisia de evaluare.

Adauga un comentariu