Cancan

Armin Nicoară și-a făcut de cap la o petrecere. Totul s-a întâmplat sub ochii viitoarei soții

Publicat: 02 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Armin Nicoară și-a făcut de cap la o petrecere. Totul s-a întâmplat sub ochii viitoarei soții
Armin Nicoară s-a așezat pe spate și a lăsat o tânără să-i danseze provocator

Situație tensionată pentru Claudia Puican, după ce Armin Nicoară și-a făcut de cap la o petrecere cu una dintre invitate, care i-a dansat provocator. Pare ciudat, însă viitoarea soție a saxofonistului nu a avut nicio reacție în urma momentului artistic. Totuși, sigur ea nu a văzut cu ochi buni îndrăzneala de care a dat dovadă tânăra care s-a dat în spectacol cu logodnicul ei.

Gest neașteptat făcut de Armin Nicoară la o petrecere, chiar sub ochii viitoarei soții! Simpaticul saxofonist s-a așezat pe spate și a lăsat una dintre invitate să-i danseze provocator. Imaginile cu o domnișoara misterioasă, care dansează deasupra lui Armin Nicoară au ajuns virale pe internet.

Armin Nicoară și-a făcut de cap la o petrecere

Armin Nicoară a făcut un show de zile mari la o petrecere la care a fost invitat să cânte. Plin de voie bună, ca de fiecare dată, artistul s-a gândit să întrețină atmosfera într-un mod total neobișnuit, chiar sub ochii iubitei sale.

Un videoclip cu Armin Nicoară, de la un eveniment privat, a ajuns viral în mediul online. Momentul, care a fost publicat chiar de către iubita artistului pe rețelele de socializare, îl are în prim-plan pe saxofonist și pe una dintre invitate, care îi dansează lasciv, în timp ce Claudia Puican îi privește.

 

@wowtiktak #petrecere#arminnicoara#armin#nicoara#chef#dans#bruneta#puican ♬ original sound – WowTikTak

Filmarea i-a luat prin surprindere pe fani, mai ales că viitoarea soție a solistului nu a avut nicio reacție atunci când o brunetă a început să facă șpagatul deasupra logodnicului ei.

Armin Nicoară și Claudia Puican se pregătesc de nuntă

După doi ani în care au nevoiți să amâne nunta din cauza restricțiilor impuse în pandemie, Armin Nicoară și Claudia Puican au făcut marele anunț. Cei doi artiști au dat startul pregătirilor pentru cel mai important eveniment din viața lor. Și pentru că petrecerea a fost extrem de așteptată, se pare că saxofonistul și viitoarea lui soție au început să facă și lista de invitați. Peste 200 de persoane sunt așteptate să sărbătorească ziua în care tinerii îndrăgostiți vor rosti marele „DA”.

„Am început pregătirile de câteva săptămâni, ne facem lista cu invitați. Claudia se aștepta la ceva mai mic, cu mai puțini oameni, dar i-am zis că: uite, Claudia, tu vrei să faci o cununie mică, dar nu e nicio șansă. Erau deja vreo 200 de oameni. Să fie ok, dar Claudia tot vrea să mai taie din listă, ea când a venit la mine să-mi arate lista pe care a făcut-o, erau 30 de persoane. Și i-am zis: Claudia, bun dar puțin, prieteni, nași, oameni. Se strâng. Numai prieteni câți sunt. Momentan sunt vreo 200 și ceva de persoane pe listă”, a precizat Armin Nicoară.

Adauga un comentariu