Actualitate

Armin Nicoară și Claudia Puican au făcut anunțul despre căsătorie. Când va avea loc evenimentul

Publicat: 22 sept. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Armin Nicoară și Claudia Puican au făcut anunțul despre căsătorie. Când va avea loc evenimentul
Armin Nicoară și Claudia Puican au stabilit în sfârșit data căsătoriei și a nunții

Au o relație de aproape cinci ani la activ, saxofonistul Armin Nicoară și interpreta Claudia Puican au făcut anunțul despre căsătorie. Cei doi au avut în vară și petrecerea de logodnă, care s-a desfășurat în Turcia, într-un loc de vis. Nu în ultimul rând, îndrăgitul cuplu a avut mai multe tentative de a face nunta dorită, dar pandemia le-a dat planurile peste cap.

Armin Nicoară și Claudia Puican formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. După ce timp de doi ani au tot amânat nunta din cauza restricțiilor, ei au avut o petrecere superbă în vară, lumea crezând că în sfârșit cei doi au ajuns în fața altarului. Și totuși, în Antalya nu a fost nunta acestora, ci doar petrecerea de logodnă.

În schimb, acum, cei doi îndrăgiți artiști au luat o decizie radicală în ceea ce privește relația lor de dragoste. După ce s-au gândit și răzgândit de mai multe ori în privința nunții, iată că a venit timpul să spună marele DA. Iată ce detalii au dat Armin și Claudia despre marele eveniment din viața lor.

Armin Nicoară și Claudia Puican au făcut anunțul despre căsătorie

După ce au amânat de mai multe ori evenimentul pe motiv că nu au timp să se organizeze, din cauza muncii, Armin Nicoară și Claudia Puican au decis când se vor căsători. Ziua cea mare se apropie rapid, iar artiștii au vorbit despre cum stau cu pregătirile până la acest moment.

Potrivit celor mai noi informații, nunta celor doi artiști va avea loc la Timișoara, unde se va desfășura atât cununia civilă, cât și cea religioasă. Potrivit viitorilor miri, sunt așteptate să participe în jur de 100 de persoane.

„O să fie oficial nunta, în cele din urmă. Facem și cununie religioasă și civilă. O să fie în jur de 100, 100 și ceva de persoane. O să fie ceva restrâns. Marți, pe la 12, mergem la biserică, unde va fi alături de noi nașa noastră, Roxana Vașniuc. La 13:30 avem programare la primărie. La catedrala ortodoxă vor fi 9 preoți, așa stabilisem”, a declarat Armin Nicoară, pentru Fanatik.

Artistul spune că deși nunta se apropie, el nu are costumul pregătit și nici iubita lui nu are rochie de mireasă, dar că se vor mobiliza în cele din urmă.

Armin Nicoară: „Cumva mă încurcă nunta asta”

Armin Nicoară și Claudia Puican au făcut mare petrecere de logodnă în Turcia, la începutul verii, iar acum se pregătesc pentru cununia civilă, cea religioasă și petrecerea de nuntă. În urmă cu ceva timp, artistul a declarat că într-un fel îl încurcă această nuntă, probabil din punct de vedere al timpului / organizării, însă o va face până la urmă.

„Cumva mă încurcă nunta asta, dar o s-o fac în cele din urmă. Dacă mă credeți, eu nu am deocamdată nici costumul de mire. Nici Claudia Puican nu are rochia de mireasă. M-am gândit inclusiv să port unul din costumele cu care mai merg pe la spectacole, dar cred că voi opta pentru un costum simplu”, a mai spus artistul.

Cei doi viitori miri sunt artiști și au avut toată vara plină cu evenimente la care au fost solicitați să cânte. Așa că în scurt timp ei vor fi în centrul atenției, în ceea ce se dorește a fi cea mai frumoasă zi din viața lor.

Adauga un comentariu