Cancan

Celebrul saxofonist Armin Nicoară, inexistent pe Wikipedia. Detalii inedite din viața artistului

Publicat: 22 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Celebrul saxofonist Armin Nicoară inexistent pe Wikipedia. Detalii inedite din viața artistului
Armin Nicoară are o poveste de viață impresionantă

Armin Nicoară are o biografie demnă de consemnat pe Wikipedia. Artistul a muncit din greu pentru succesul pe care îl are acum. Pe plan personal, este un om împlinit. De câțiva ani, Armin formează un cuplu cu iubita sa, Claudia Puican. Cei doi s-au logodit și promit că vor organiza „cea mai tare nuntă din România”. Claudia Puican și Armin Nicoară formează un cuplu din 2018.

În urmă cu ceva timp, artistul a descris-o pe iubita sa ca fiind sufletul său pereche. Deși s-a zvonit că a avut o relație secretă cu Vlăduța Lupău, Armin Nicoară a declarat că scandalul acesta nu i-a afectat deloc relația. În viitor, cei doi își doresc să aibă copii. Cu toate acestea, Armin se teme că viitorul copil va suferi de diabet, la fel ca el.

Armin Nicoară, inexistent pe Wikipedia

Armin Nicoară are 26 de ani și este un celebru instrumentist din țara noastră. De-a lungul carierei, a avut colaborări de succes cu Vlăduța Lupău și Georgiana Lobonț. Talentul este ereditar, deoarece tatăl său este celebrul Petrică Nicoară. La început, tatăl său i-a interzis să urmeze o carieră în muzică. Din cauza felului în care a fost tratat de părintele său în copilărie, Armin Nicoară s-a luptat ani grei cu propriile emoții. Ba mai mult, artistul consideră că diabetul se datorează acestor emoții. Armin Nicoară s-a îmbolnăvit de diabet în clasa a XII-a.

„Cred că duritatea lui și-a pus amprenta în problema mea. El era dur nu doar cu mine, și cu mama, și cu fratele meu. N-a știut cum să se comporte cu noi, că să zic așa. Cum eu am fost o fire mai emotivă, cred că problema asta s-a răsfrânt asupra mea”, a povestit Armin Nicoară într-un interviu.

La sfatul tatălui său, la un moment dat, Armin a renunțat la muzică pentru a urma o carieră în sport. În cele din urmă a reluat cariera artistică unde are foarte mare succes. De-a lungul timpului Armin Nicoară a format duete de succes cu Vlăduța Lupău ori Georgiana Lobonț. Cu aceasta din urmă a rupt legăturile din cauza banilor.

„Vorbim de 3.500 de euro! Dar și dacă erau 500 de euro, și dacă erau 20, procedam la fel, mă deranjează ce se ascunde în spatele acestor lucruri”, a precizat Armin Nicoară.

Când se vor căsători Armin și Claudia Puican

Celebrul saxofonist și iubita sa vor face nunta anul viitor, dacă nu vor fi restricții și condițiile o vor permite. Cei doi și-au ales deja nașii. Fericitul eveniment va avea loc atunci când timpul și vremea le vor fi favorabile. La momentul actual, nunta mai necesită timp și multe pregătiri. Armin Nicoară este sigur că vrea să-și petreacă tot restul vieții alături de Claudia Puican. De asemenea, acesta își dorește să organizeze „cea mai tare nuntă din România”.

Cei doi își doresc să aibă o cununie civilă restrânsă, dar o nuntă cu foarte mulți invitați. Deși nu și-au unit oficial destinele în fața lui Dumnezeu, Claudia Puican îi este alături logodnicului său la bine și la greu, iar Armin Nicoară îi este recunoscător pentru tot efortul și toată dragostea.

Claudia Puican a pierdut inelul de logodnă

Inelul de logodnă al Claudiei Puican a costat 18.000 de euro. După ce artista l-a pierdut, Petrică Nicoară s-a declarat extrem de supărat din această cauză. Acesta i-a sfătuit pe cei doi să fie mai cumpătați cu banii. În urma acestui incident, Armin Nicoară regretă că i-a cumpărat iubitei sale un inel atât de scump. Deși nu știe unde a pierdut bijiuteria, Claudia Puican crede că inelul ar putea fi în curtea casei părinților săi. În viitor, Armin își dorește copii cu iubta sa. Cu toate acestea, se teme că viitorul copil va suferi de diabet, boală de care suferă îndrăgitul artist. Așadar, Armin Nicoară are o poveste de viață impresionantă, demnă de consemnat pe Wikipedia.

Adauga un comentariu