Prima pagină » Cultural » Arsenie Boca a profețit invadarea Ucrainei de Rusia: „Cei buni şi drepţi vor da jertfă…”

Arsenie Boca a profețit invadarea Ucrainei de Rusia: „Cei buni şi drepţi vor da jertfă…”

15 mai 2024, 08:16, 2 ,
în Cultural

Parintele Arsenie Boca a profețit invadarea Ucrainei de către Rusia. Un adversar puternic al regimului comunist, preotul a îndurat chinurile anchetelor, filajelor și arestului.

Memoria sa persistă și datorită profețiilor sale, care încă influențează generațiile de astăzi.

Ce profeție i-a făcut lui Nicolae Ceaușescu

Zoe Dăian, nepoata veneratului preot Arsenie Boca, a dezvăluit într-un interviu detaliile profeției rostite de bunicul său către fostul dictator Nicolae Ceaușescu.

„Prin anii ’80, Părintele Arsenie a fost dus şi la Ceauşescu, care l-a întrebat: ‘Hai, popo, am auzit că tu prezici soarta unui om. De mine ce ştii, când am să mor?’. Şi Arsenie i-a spus: ‘Într-o zi de mare sărbătoare veţi fi omorâţi amândoi’. Ceauşeştii nu au crezut şi i-au spus maiorului care-l adusese pe preot să-l ia din fața lor şi să nu-l mai vadă niciodată”, a povestit Zoe Dăian.

La 28 noiembrie 1989, la vârsta de 79 de ani, s-a stins din viață preotul Arsenie Boca. Anticipând sfârșitul său apropiat, conform mărturiilor consemnate de Radu Cinamar în cartea sa „Noi mărturii despre părintele Arsenie Boca”, preotul a lăsat în urmă o moștenire spirituală bogată care continuă să inspire generații.

„Ne-a mărturisit părintele că nu va mai dura mult şi va pleca spre Împărăţia Tatălui Ceresc, dar va părăsi această lume datorită unui complot mişelesc, al cărui scop este acela de-al otrăvi. Totuşi, el nu va împiedica asta, deoarece atunci misiunea lui spirituală pe pământ va fi deja terminată. El a spus că în mod paradoxal şi într-un interval scurt de timp, atenţa lumii se va îndrepta asupra ţării noastre, datorită schimbărilor extraordinare care vor avea loc şi a semnelor specifice care vor depăşi cu mult puterea limitată de înţelegere”.

Nici măcar o lună nu a trecut de la trecerea la cele veșnice a lui Arsenie Boca când România a fost zguduită de o revoluție tumultoasă, ducând la sfârșitul regimului Ceaușescu.

„Înainte de a se sfârşi zilele, la părinte a fost o verişoară şi el i-a spus: „Vezi că eu mor şi nu va trece mult timp şi în România va fi vărsare de sânge”, se specifică în aceeași lucrare.

Arsenie Boca a profețit invadarea Ucrainei de Rusia

Profetul Arsenie Boca a prezis nu doar conflictele viitoare, ci și detalii uimitor de precise care par să corespundă izbitor cu actualul conflict de la granițele României, declanșat de invazia Rusiei în Ucraina în 2022.

„Părintele Arsenie îmi spune: Vasile, americanii pe care ştiu că-i aştepţi nu vor veni. Pe noi, singuri, ne aşteaptă o luptă grea şi lungă. Cei buni şi drepţi vor da jertfă mare de viaţă şi sânge, cei slabi şi făţarnici vor îngroşa rândurile duşmanilor noştri atât de mult, încât vor crede că sunt numai ei, atotputernici şi atoateştiutori”, relata Vasile Şerbu, în „Alte mărturii despre Părintele Arsenie Boca”.

Acesta mai spunea: „Răul va fi învins când va veni din răsărit un om cu stea în frunte. Dar va fi peste mulţi ani, peste foarte mulţi ani şi nouă Dumnezeu nu ne va hărăzi acele vremuri. Tu nu vei vedea americanii care atunci vor veni. Mie nu-mi va fi dat să văd, după sărbătoarea deşartă a victoriei, câţi dintre cei drepţi au mai rămas. Căci vezi tu, Vasile, după această victorie deşartă, puţini dintre cei drepţi vor mai fi în picioare şi la sărbătoare”.

De-a lungul vieții sale, părintele Arsenie Boca a profețit faptul că Rusia o să invadeze Ucraina. Acest lucru a fost relatat de Vasile Şerbu, în „Alte mărturii despre Părintele Arsenie Boca”.

Comentarii
  • Răul va fi învins când va veni din răsărit un om cu stea în frunte.!!!!!!! Din Rasarit nu de la bulangiii criminali de mUE si JEWmericanii criminali!!!!

  • Raul a fost comunismul iar cel insemnat in frunte a fost Gorby care a cam dat cu curul de pamant URSS cu comunism cu tot.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *