Magazin

Asa arata ANDREEA IBACKA, sotia lui CABRAL, in SANII GOI si in bratele altui barbat – VIDEO 18+

Publicat: 08 nov. 2012
_____ Vizualizări 0 Comentarii
1

Andreea Patrascu Ibacka, una dintre cele mai frumoase actrite ale momentului, are 27 de ani si a fost protagonista mai multor telenovele difuzate de Acasa TV.

Sotia lui Cabral Ibacka a jucat rolul lui Coco in „Iubire si onoare„, in anul 2010, rolul Irinei Dumbrava Fieraru in „Regina” (2008) si „Inima de tigan” (2007).

De asemenea, Andreea Patrascu Ibacka a jucat rolul lui Nuti, in 2010, film in care a fost si protagonista unei incendiare scene de sex cu Denis Stefan.

Andreea Patrascu s-a nascut la Bucuresti la data de 18 august 1985. A urmat cursurile liceului Spiru Haret din Capitala. Inainte de a juca in telenovele a lucrat intr-o banca, avand functia de consilier credite (persoane fizice). A citit anuntul publicat de postul Acasa tv: „Cautam o fata blonda, cu ochi albastri, aspect fizic placut” si a hotarat sa se inscrie pentru acest casting.

Pe baza voturilor utilizatorilor site-ului televiziunii, Andreea Patrascu a fost aleasa sa o intruchipeze pe Irina Dumbrava, personajul principal feminin din telenovela „Inima de tigan”. In 2008 joaca in serialul „Regina”. In 2009 joaca rolul  unei dame de companie in „Aniela”. In 2010 joaca rolul fetei fitoase din Bucuresti in „Iubire si onoare”.

sursa: libertatea.ro

Adauga un comentariu