Titlurile zilei

Așa arată un șofer inconștient? A rămas fără permis de conducere pentru viteză, a fost prins din nou la volan, iar miercuri seara a nenorocit un puști după ce l-a izbit în plin!

Publicat: 04 dec. 2020
Un puști de 13 ani a fost rănit după ce a fost lovit de tânărul care s-a urcat fără permis la volan
Mihăiță Dolcan, șoferul care a produs accidentul rutier

Un tânăr fără permis de conducere a nenorocit un puști de 13 ani care voia să traverseze strada. Șoferul care l-a lovit nu mai avea drept de conducere după ce a fost prins cu viteză. În urmă cu câteva săptămâni, a fost prins în trafic la volan, iar atunci polițiștii au deschis pe numele său un dosar penal

Un tânăr teribilist a accidentat un puști care voia să treacă strada. Miercuri seara, Mihăiță Dolhan în vârstă de 25 de ani s-a urcat la volan deși nu avea drept de conducere. La o trecere de pietoni din zona Bucium a izbit în plin un puști care se angajase în traversarea străzii. După impact, Mihăiță a luat-o la fugă, lăsând mașina cu cheile în contact și victima întinsă pe carosabil. Martorii au sunat imediat la 112 și au anunțat accidentul. Un echipaj medical a ajuns în zonă, la fel și polițiștii rutieri. În timp ce oamenii legii făceau verificări, tânărul care a fugit de la fața locului a sunat la 112 și a anunțat că a fugit, dar vrea să se întoarcă. A ajuns la locul accidentului, a fost testat de polițiști cu aparatul alcooltest, însă rezultatul a fost negativ. El le-a spus polițiștilor că avea mașina lăsată într-o stație Peco și a vrut să o ducă acasă, în comuna Bârnova, pentru a o scoate la vânzare.

A fost prins fără permis la volan, în urmă cu câteva săptămâni

Polițiștii l-au recunoscut pe tânăr pentru că în urmă cu câteva săptămâni l-au prins în comuna Tomești, la volan. Atunci, pe numele său a fost deschis un dosar penal. Miercuri, pe numele său a mai fost deschis un dosar penal, de această dată pentru vătămare corporală din culpă și conducere fără permis. Tânărul riscă să ajungă chiar în spatele graiilor dacă va fi găsit vinovat. În tot acest timp, puștiul care a fost rănit se afla internat în spital pentru investigații. Mihăiță Dolcan nu a fost singurul care s-a ales cu dosar penal. În aceeași zi, în jurul orei 18:00, polițiștii Secției 5 Poliție Iași au oprit pentru control un tânăr de 21 ani, care conducea un auto pe raza mun. Iași. În urma verificărilor în bazele de date, polițiștii au constatat că bărbatul nu figurează cu permis de conducere. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere. De asemenea, polițiștii au constatat că tânărul este cercetat într-un alt dosar penal, întocmit sub aspectul comiterii aceluiași gen de faptă. Cercetările continuă.

Într-o singură zi s-au deschis dosare penale pe bandă rulantă pe numele mai multor bărbați care au condus fără permis

Cu câteva ore înainte, în jurul orei 10:30, polițiștii Postului de Poliție Dolhești au oprit pentru control un tânăr de 24 ani care conducea un auto pe raza comunei Dolhești. În urma verificărilor în bazele de date, polițiștii au constatat că bărbatul nu figurează cu permis de conducere. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere. Și polițiștii Postului de Poliție Butea au oprit pentru control un bărbat de 33 ani care conducea un auto pe raza comunei Butea. În urma verificărilor în bazele de date, polițiștii au constatat că bărbatul nu figurează cu permis de conducere. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere.

Comentarii
Adauga un comentariu