Titlurile zilei

Ați plăti 5.000 de euro pentru hârtie igienică de lux? Interesul este atât de mare încât ieșenii s-au înscris pe o listă de așteptare. Clientă: „Vreau să o asortez cu baia” – FOTO/VIDEO

Publicat: 30 oct. 2023
_____ Vizualizări 8 Comentarii
Ați plăti 5.000 de euro pentru hârtie igienică de lux Interesul este atât de mare încât ieșenii s-au înscris pe o listă de așteptare. Clientă Vreau să o asortez cu baia - FOTOVIDEO
Ieșenii vor neapărat să aibă în baie această hârtie igienică

Un anunț de vânzare postat pe OLX, unde se vinde hârtie igienică de lux, face furori. Pentru cele 4 bucăți ieșenii trebuie să plătească 5.000 de euro. Interesul este atât de mare încât există o listă de așteptare

Ieșenii vor să cumpere hârtie igienică de lux. „Elfi Couture Original-hârtie neagră ediție limitată” se vinde pe OLX cu 5.000 de euro. Potrivit descrierii din anunțul de vânzare, cutia cu cele 4 role originale, ediție limitată de lux, de culoare neagră, „vine însoțită de certificat de autenticitate cu seria 0005”.

Potrivit vânzătorului acestui pachet de lux, „prețul nu este negociabil și nu se acceptă schimburi. Atenție, nu este o glumă. Nu pot da detalii despre originea obiectului, dar vă pot garanta că este sută la sută autentic”. Interesul este atât de mare pentru acest produs încât ieșenii s-au înscris pe o listă de așteptare. O ieșeancă a primit confirmarea pe e-mail.

„Am primit un e-mail unde scria că sunt pe lista de așteptare pentru a cumpăra acest produs. Eu sunt mai mult curioasă să văd ce fel de hârtie este asta. Îmi permit să plătesc. Vreau să o asortez cu baia mea de culoare neagră”, susține ieșeanca.

Se vinde hârtie igienică de lux cu 5.000 de euro

Elfi este o marcă autohtonă care a lansat pe piața din România prima hârtie igienică de lux, în ediție limitată, respectiv 4.000 de role. Pentru că există o cerere ridicată din partea clienților pentru produse de lux în acest domeniu, iar consumatorii au solicitat, a fost introdus pe piață și acest produs de nuanță neagră. Hârtia igienică de lux este fabricată la Argeș și, pentru că este în ediție limitată, mii de persoane s-au înscris pe lista de așteptare la adresa https://hartiaelfi.ro/elfi-couture/.

Printre influencerii care fac reclamă la acest produs se numără Dorian Popa, Selly, Ela Crăciun și Irina Manea, care au avut ocazia să testeze hârtia neagră, fiind postate filmulețe pe paginile lor de socializare. În Iași se comercializează și alimente de lux.

Decorațiunile de lux, în trend

De asemenea, perioada aceasta a anului începe să fie aglomerată pentru cei care realizează decorațiuni de lux pentru Crăciun. În anii precedenți, cererea era mare din partea clienților din Iași, care plăteau mii de euro pentru împodobirea locuinței în interior și exterior. A crescut numărul celor care vor să își orneze casele, iar ieșenii caută cele mai frumoase coronițe sau ornamente. Chiar dacă decorațiunile de lux pot fi păstrate ani de zile, cei mai mulți clienți le donează și schimbă anual aspectul locuinței în perioada Crăciunului. Cei care își permit pot plăti, de asemenea, și 5.000 de euro pentru hârtie igienică de lux.

@dorianpopa.fann♬ sunet original – Dorian Popa

Comentarii
  • Prostia nu doare. De ce sa dai 5000 de euro pe asa ceva? Mai bine scoateti acesti bani si va stergeti direct cu ei, cei care aveti acesti bani de aruncat. Si cu restul pe care ii aveti investiti in sanatatea voastra mintala, ea este cea mai importanta. Poate decizia de a cumpara asa ceva este cea care v-a scos la iveala adevarata suferinta.

  • Cine da sau a dat 5000euro pe asa ceva …are un viitor asemănător cu a celebrului fost milionar care nu are azi bani de azil…cine da suma asta pe asa ceva nu muncește banii respectivi…și are impresia ca sacul e fără fund!

  • E clar că prostia, soră cu fudulia, se molipsește. Dacă se găsea unul sau doi amatori de așa ceva, era o treabă. Dar uite că stau pe listă de așteptare.

  • Astia de- și doresc hârtie igienica de 5000 euro se ștergeau la fund cu ciocalaii de la papusoi, pana nu de mult timp, cam cu o generație în urma. E greu sa uiți.

Adauga un comentariu