Local

Ați văzut-o? O femeie în vârstă de 52 de ani a plecat de acasă și nu a mai revenit

Publicat: 17 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ați văzut-o O femeie în vârstă de 52 de ani a plecat de acasă și nu a mai revenit
Persoanele care dețin și pot oferi informații cu privire la această persoană sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112

Poliţiştii ieşeni caută o femeie în vârstă de 52 de ani ce a plecat de acasă și nu a mai revenit. Persoanele care dețin și pot oferi informații cu privire la această persoană sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112.

„La data de 17 aprilie anul curent, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că la data de 11 aprilie a.c., numita RABADAN MIHAELA, în vârstă de 52 de ani, a plecat de la domiciliul din municipiul Iași spre satul Podoleni, comuna Cozmești, județul Iași și nu a mai revenit până în prezent.

La momentul plecării era îmbrăcată cu o geacă roșie sub aceasta având un pulover de culoare crem, pantaloni negri, iar în picioare avea papuci de pânză de culoare crem.

Semnalmente: 1,78 m înălțime, 55 kg, păr șaten tuns scurt, ochi albaștri, ten deschis, fața ovală.

Persoanele care dețin și pot oferi informații cu privire la această persoană sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție”, a transmis IPJ Iași.

Adauga un comentariu