Local

Au început cântecele de jale la priveghiul lui Costel Corduneanu. Cristi Nucă și Costel Biju sunt prezenți în această seară – VIDEO

Publicat: 16 apr. 2024
_____ Vizualizări 5 Comentarii
Au început cântecele de jale la priveghiul lui Costel Corduneanu. Cristi Nucă și Costel Biju sunt prezenți în această seară - VIDEO
Au început cântecele de jale la priveghiul lui Costel Corduneanu

Trupul neînsuflețit al lui Costel Corduneanu a fost depus în cortul restaurentului „La Castel”. Acesta a fost întâmpinat în ropote de aplauze. De asemenea, în memoria acestuia, toată familia Corduneanu poartă tricouri cu poza lui Costel și logoul de la Jocurile Olimpice.

La priveghiul lui Costel Corduneanu au început cântecele de jale, iar artiștii prezenți sunt Cristi Nucă și Costel Biju. Sunt așteptați și alți artiști la Iași, printre aceștia se numără și Florin Salam, Ștefan și Narcis de la Bărbulești.

Vă aducem aminte că el a „condus”, zeci de ani, clanul din care făceau parte frații lui și alți „locotenenți”. Până să fie cap al lumii interlope, Costel Corduneanu a fost campion mondial la cadeți și a participat la două ediții ale Jocurilor Olimpice, unde a ocupat locul 9 – Barcelona, 1992, respectiv locul 14 – Atlanta, 1996. În 1996, la JO de la Atlanta, a participat și fratele său, Gheorghe Corduneanu, care a ieșit al șaptelea la lupte libere, categoria 48 kg. Cel mai probabil, „șefia” clanului va fi preluată de Adrian Corduneanu.

Comentarii
Adauga un comentariu