Cancan ultimă oră

Aurel Pădureanu trăiește o adevărată dramă! Unde a ajuns să locuiască după moartea Corneliei Catanga

Publicat: 12 apr. 2021
Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga
Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga

De când a rămas fără jumătatea sa mai bună, Aurel Pădureanu trece prin momente cumplite. Drama pe care o trăiește acum fostul soț la regretatei artiste Cornelia Catanga este de nedescris. Ți se face pielea de găină.

A fost dat afară din propria casă. Unde locuiesc acum Aurel Pădureanu și fiul său Alexandru.

Unde locuiește Aurel Pădureanu după decesul Corneliei Catanga

Dispariția Corneliei Catanga a lăsat o țară întreagă în doliu. Nimeni nu se aștepta ca regina muzicii lăutărești din România să-și găsească sfârșitul la numai 63 de ani. Artista a murit pe 26 martie, în București, din cauza unor complicații apărute în urma infectării cu virusul COVID-19.

Aurel Pădureanu, soțul regretatei cântărețe, este copleșit de durere după ce și-a pierdut iubirea vieții, femeia care i-a fost alături 33 de ani din viață. După decesul partenerei sale, lăutarul și fiul său au fost dați afară din vila în care locuiau toți trei în Bragadiru. În prezent, Aurel și Alexandru Pădureanu s-au mutat într-un apartament din zona Rahova din București.

Fotoreporterii impact.ro i-au zărit pe soțul regretatei cântărețe Cornelia Catanga și fiul acestuia plimbându-se, în fiecare zi, pe străzile din apropierea blocului, probabil pentru a-și limpezi mintea și a-și pune gândurile în ordine, având în vedere situația delicată în care au fost puși și durerea pe care au simțit-o după pierderea îndrăgitei cântărețe.

Ce foc mare avea în suflet Cornelia Catanga înainte să moară

Chiar dacă a fost iubită de milioane de români, Cornelia Catanga ar fi murit cu o durere imensă în suflet. În ultimele săptămâni, Aurel Pădureanu a declarat că fosta lui soție era supărată deoarece se simțea trădată de oamenii din jurul ei, care nu i-au întins o mână de ajutor atunci când ea ar fi avut cel mai mult nevoie.

„Cornelia, cu ani în urmă, când a avut stop cardio-respirator și a făcut infarct miocardic și atunci striga pentru că simțea nevoia să aibă undeva să stea pentru copilul ei. Nimeni. A murit cu focul ăsta, Cornelia. Că a mințit-o majoritatea.

Nu au putut să rezolve nimic. Îi simt lipsa în fiecare zi și în fiecare minut. Îmi vine să zbier. Îi simt lipsa. Vreau să mă ierte Dumnezeu. Asemenea nenorocire ce s-a năpustit asupra familiei mele”, a declarat Aurel Pădureanu, acum cevat timp, la Antena Stars.

Trecerea în neființă a Corneliei Catanga a rămas întipărită în mințile și sufletele rudelor, prietenilor și fanilor care au iubit-o, ascultat-o și respectat-o până-n ultimele clipe ale vieții sale.

Adauga un comentariu