Cancan ultimă oră

Ayanna Williams, femeia cu cele mai lungi unghii din lume, a decis să renunțe la ele după aproape 30 de ani: „Sunt pregătită pentru o viață nouă” – VIDEO

Publicat: 08 apr. 2021
Ayanna Williams
Ayanna Williams este din SUA şi a deținut titlul Guinness World Records pentru cele mai lungi unghii. După aproape 30 de ani, femeia a decis să renunţe la ele.

Ayanna Williams este din SUA şi a deținut titlul Guinness World Records pentru cele mai lungi unghii. După aproape 30 de ani, femeia a decis să renunţe la ele.

Ayanna Williams a câștigat titlul Guinness Word Records în 2017 pentru cele mai lungi unghii din lume, care la acel moment aveau o lungime de 8 metri. Pentru a le întreține femeia folosea minim două sticle de ojă şi peste 20 de ore de muncă, pentru a finaliza o manichiură, potrivit Guinness.

După 30 de ani femeia a decis să îşi taie unghiile

„Am emoții amestecate în privința plecării copiilor mei (n.r unghii). Sunt pregătită pentru o viață nouă. Știu că o să-mi fie dor de ele, dar este timpul să le las să plece. Cu sau fără unghiile mele, voi fi în continuare regina. Unghiile mele nu mă fac, îmi fac unghiile!” a spus Ayanna, despre unghiile sale pe care le-a ‘crescut’ aproximativ 29 de ani.

 

Decizia a venit în contextul în care mobilitatea mâinilor i-a fost redusă

„Cu mișcările mele, trebuie să fiu foarte, foarte atentă. Așa că, de obicei, în mintea mea, mă pregătesc deja pentru următorul pas pe care trebuie să-l fac pentru a mă asigura că nu mă rănesc cu unghiile – sau să le rup. Aștept cu nerăbdare noi începuturi”, a mai spus femeia.

Comentarii
Adauga un comentariu