Cancan ultimă oră

Bancul zilei: Bulă, schimbă-ți numele

Publicat: 06 dec. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Bancul zilei Bulă schimbă-ți numele
Bancul zilei: emoticon smile

Încă o dată, bancurile cu Bulă demonstrează că sunt cele mai amuzante! Bancul nostru de astăzi este gata să stârnească hohote de râs, așa că este cazul să vă pregătiți cum se cuvine pentru următoarele rânduri!

Din cele mai îndepărtate timpuri și modalități de amuzament, bancurile cu Bulă au fost mereu…baza! Pentru astăzi v-am pregătit un astfel de banc super-amuzant, care o să stârnească hohote de râs.

Mai ales atunci când numele lui Bulă este legat de școală și profesori, totul este cum nu se poate mai amuzant. Iată bancul nostru de astăzi:

„Învățătoarea către Bulă:
– Bulă, schimbă-ți numele, pentru că dacă înlocuiești prima literă, iese un cuvânt foarte urât!
Zis și făcut. A doua zi, vine Bulă la școală:
– D-na învățătoare! Mi-am schimbat numele!
– Bravo! Cum te cheamă acum?
– Denis!”

Alte bancuri amuzante cu Bulă

1. La şcoală: – Luna este atât de mare, încât ar încăpea să locuiască pe ea un milion de oameni! Bulişor: – Şi ce se întamplă cu ei când e lună plină?

2. Bulă, la ora de gramatică. Profesorul: -Eu nu am mâncat, tu nu ai mâncat, el nu a mâncat, noi nu am mâncat, voi nu aţi mâncat, ei nu au mâncat! Repetă şi tu, Bula! -Nu a mâncat nimeni!

3. La ora de engleză, profesoara îl întreabă pe Bulă: – Bulă, cum îi zici lui Ştrulă, în engleză, „Ştrulă, vino încoace“! – Ştrulă, come here! – Bravo, Bulă! Dar cum îi zici „du-te încolo“? Stă Bulă, se gândeşte un pic, apoi răspunde sigur pe el: – Mă duc în partea cealaltă şi îi zic: „come here“!

4. – Bulişor, pe care raft din bibliotecă ai pus cărţile de matematică? – La raftul de cărţi horror. 5. – Bulişor, cum te simţi la şcoală? – Foarte bine, că nu mă plictisesc: la fiecare oră mă pune să stau în alt colţ al clasei.

Adauga un comentariu