Cancan ultimă oră

Bancul zilei: După câţiva ani de căsnicie, săturându-se să se tot certe, un cuplu se hotărăşte să apeleze la un consilier

Publicat: 02 aug. 2021

Terapia prin râs poate începe în fiecare zi cu un banc bun. Iată care este propunerea noastră pentru astăzi:

După câţiva ani de căsnicie, săturându-se să se tot certe, un cuplu se hotărăşte să apeleze la un consilier. Când ajung la cabinetul consilierului, sunt întrebaţi care este problema lor. Imediat, soţul face o faţă lungă şi se aşează pe scaun fără a spune nimic. Soţia începe să vorbească non stop, descriind problemele căsătoriei. După ce o ascultă 5, 10, 15 minute, consilierul se apleacă peste ea, o ia de umeri, o sărută pasional şi o lasă înapoi pe scaun. Soţia amuţi de plăcere. Consilierul se uită la soţ, care se uita şi el la ei, fără să-i vină a crede. Consilierul îi spune:

– Soţia dvs. are nevoie de asta de cel puţin de două ori pe săptămână!

Soţul se scarpină şi răspunde: – Păi, aş putea să o aduc aici în fiecare marţi şi joi.

Banc
Un tip își bănuia soția că-l înșeală. A așteptat ca ea să plece în acea seară la serviciu și a sărit într-un taxi să o urmărească. Așa a aflat cu stupoare că lucra într-un bordel. Atunci îi spune taximetristului:

– Vrei să faci repede 300 de euro?

Taximetristul:

– Sigur, ce trebuie să fac?

– E simplu, intri aici, o scoți pe femeia din fotografie asta și o aduci în mașină s-o duc acasă.

Intră taximetristul și după câteva minute iese trăgând o femeie de păr, cărându-i palme și picioare și o aruncă în mașină.

– Ce faci domnule, ti-am zis eu să o bați?

– Stai liniștit că asta-i nevastă-mea, după a ta acum mă duc.

Adauga un comentariu