Local

Bărbat, pedepsit de judecătorii ieșeni din cauza țigărilor de contrabandă! Recidivistul, prins cu 48 de pachete asupra sa! Individul, trimis la temniță de magistrați! (Exclusiv)

Publicat: 11 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Bărbat pedepsit de judecătorii ieșeni din cauza țigărilor de contrabandă Recidivistul prins cu 48 de pachete asupra sa Individul trimis la temniță de magistrați Exclusiv
Magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat pe un individ certat cu legea, după ce acesta a fost acuzat de contrabandă cu țigări

Un individ din Iași a fost pedepsit de către judecători, pentru contrabandă cu țigări. Magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat pe Flavius Nicolae Signea la 2 ani și 389 de zile de pușcărie. Oamenii legii l-au prins pe ieșean având asupra lui 48 de pachete cu țigări marca „Ashima”

Judecătorii au pedepsit recent un bărbat din Iași, din cauza țigărilor de contrabandă. Astfel, Magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat pe Flavius Nicolae Signea la 2 ani și 389 de zile de pușcărie, pentru contrabandă. La emiterea sentinței, judecătorii ieșeni au luat în calcul și o pedeapsă pe care individul a primit-o pentru comiterea altor infracțiuni.

„Instanța confiscă de la inculpatul Flavius Nicolae Signea cele 48 de pachete cu țigări marca «Ashima». Constată că inculpatul a achitat părții civile Direcția Regională Vamală Iași suma de 585 de lei, cu titlu de despăgubiri”, au precizat magistrații ieșeni. De

remarcat este faptul că decizia nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

Flavius Nicolae Signea, acuzat de contrabandă cu țigări marca „Ashima”

Acest proces al lui Flavius Nicolae Signea a început pe 29 mai 2020. Atunci, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au acuzat pe individ de colectarea, deținerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea și vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă.
Conform oamenilor legii, în urmă cu peste doi ani, individul a fost prins de un echipaj de Poliție având asupra lui 48 de pachete cu țigări marca „Ashima”. În urma descoperirii, anchetatorii l-au cercetat pe bărbat pentru contrabandă cu țigări și, ulterior, l-au trimis în fața judecătorilor ieșeni.

Bărbatul, condamnat în trecut pentru comiterea altor infracțiuni

Magistrații au precizat că Flavius Nicolae Signea a fost condamnat în trecut la 5 ani de închisoare. Ulterior, individul a fost liberat condiționat. Acesta avea un rest de pedeapsă de 389 de zile de închisoare. De altfel, magistrații ieșeni au menționat și pentru ce a primit acea pedeapsă în trecut individul în vârstă de 26 de ani, originar din localitatea Lupeni, județul Hunedoara.

„În primăvara anului 2013, inculpatul a fost cercetat pentru săvârșirea mai multor infracțiuni. Pe 15 mai 2013, inculpatul a fost chemat la Secția VI de Poliție Iași în vederea efectuării de cercetări într-un dosar privind unele fapte de furt cu privire la care inculpatul era bănuit că le-a comis. Inculpatul s-a prezentat la unitatea de Poliție împreună cu apărătorul său ales. Persoana vătămată R.R. îndeplinea la acea dată funcția de lucrător de Poliție în cadrul Secției VI, având gradul de agent principal. După prezentarea actelor din dosar, în cursul audierii inculpatului, avocatul ales al acestuia a părăsit biroul pentru a vorbi la telefon.

După puțin timp, apărătorul inculpatului a deschis ușa încăperii și i-a spus inculpatului că este liber să plece din Secția de Poliție, după care a continuat să vorbească la telefon pe holul instituției. Auzind cele spuse de apărătorul său, inculpatul s-a ridicat, intenționând să părăsească încăperea. Persoana vătămată R.R. i-a solicitat inculpatului să rămână în cameră până la finalizarea audierii, însă inculpatul a început să țipe, îndreptându-se spre ușa de acces. Persoana vătămată s-a interpus între inculpat și ușa de acces în camera în care se desfășura audierea, moment în care inculpatul a prins-o de mână pe aceasta și a împins-o în fișetul metalic aflat în apropierea ușii, pentru a-și face loc să iasă din încăpere. În timpul acesta, inculpatul a început să adreseze injurii și să strige după apărătorul său, spunând că este ținut cu forța”, au afirmat magistrații.

Adauga un comentariu