Local

Bărbat, preluat de un echipaj SMURD. Trecătorii au apelat 112, după ce l-au văzut prăbuşit la pământ – EXCLUSIV, FOTO, VIDEO

Publicat: 04 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Bărbat preluat de un echipaj SMURD. Trecătorii au apelat 112 după ce l-au văzut prăbuşit la pământ - EXCLUSIV FOTO VIDEO
Bărbat, preluat de un echipaj SMURD

În urmă cu puţin timp, mai mulţi trecători au apelat numărul unic de urgenţă 112. Potrivit primelor informaţii deţinute de reporterii BZI.RO, menţionând că în cartierul Tătăraşi, vis a vis de Ateneu se află un bărbat prăbuşit la pământ.

Echipajul medical sosit de urgenţă a constatat că bărbatul prezenta semne vitale. Acesta a fost luat cu targa şi transportat la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Sfântul Spiridon.

La faţa locului s-au deplasat de asemenea un echipaj de Jandarmerie şi unul de Poliţie.

Momentan nu se cunoaşte starea de sănătate a bărbatului, care ar fi un om al străzii.

O persoană a căzut într-o fântână

O persoană a căzut într-o fântână dintr-o localitate din Iaşi. Joi, 13 august 2020, conform informaţiilor de ultimă oră deținute de reporterii Cotidianului BZI, în localitatea Dagâța a avut loc un incident.

O persoană din Iași a căzut la zeci de metri adâncime într-o fântână. La faţa locului se deplasează un echipaj de prima ajutor. Momentan nu se cunoaşte cauza care a dus la producerea incidentului, dar nici starea de sănătate a persoanei rănite.

Prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Sfântul Spiridon din Iași a precizat faptul că un elicopter SMURD a fost redirecționat către locul incidentului.

„În satul Zece Prăjini, comuna Dagata un bărbat în vârstă de 82 de ani a fost găsit, în jurul orei 15, de către soție, căzut în fântană. Conform acesteia, el nu a mai fost văzut de la ora 13 când a plecat la magazin. Elicopterul SMURD a aterizat în jurul orei 16 . Acesta se afla cu capul la suprafață și era vizibil faptul că e cianotic și nu respiră. Pompierii au ajuns la ora 17. Acesta prezenta rigiditate mandibulară și midriază fixă. A fost constatat decesul”, a precizat prof. dr. Diana Cimpoeșu.

A sărit pe geam după ce soțul femeii cu care se iubea a intrat în cameră

Cel mai fricos amant din lume am putea spune că este din Iași. Bărbatul a sărit în gol de la etajul 3 în momentul în care soțul femeii cu care se iubea a intrat în cameră. Acum se zbate între viață și moarte pe un pat de spital, iar medicii sunt rezervați în ceea ce privește șansele acestuia de supraviețuire

Scene incredibile la Iași. Un bărbat se zbate între viață și moarte după ce a sărit în gol de la etajul 3. Totul s-a întâmplat duminică seara pe Bulevardul Poitiers. În jurul orei 18:00, un apel la numărul unic de urgențe 112 avea să anunțe că un bărbat se afla întins pe jos, în fața unui bloc și pare căzut de la înălțime. Imediat un echipaj SMURD a ajuns la fața locului împreună cu polițiștii. Bărbatul în vârstă de 50 de ani era în stare gravă, dar în viață. Imediat a fost preluat de echipajul medical și a fost transportat la Unitatea de Primire Urgențe (UPU) din cadrul Spitalului „Sfântul Spiridon”.

După ce a primit primele îngrijiri medicale, bărbatul a fost transportat la Spitalul de Neurochirurgie pentru investigații, unde se află și acum în stare gravă. Toată lumea a crezut că este vorba despre o tentativă de sinucidere, însă nu este așa. Bărbatul de 50 de ani, a cărei identitate o vom proteja, se afla într-un apartament situat la etajul 3 al blocului C 8. Domiciliul bărbatului este în Voinești, însă el se afla la o femeie în vârstă de 55 de ani cu care ar fi avut o relație extraconjugală. În timp ce se afla cu femeia, soțul acesteia în vârstă de 61 de ani a ajuns în apartament împreună cu fiul său în vârstă de 28 de ani.

Adauga un comentariu