Local

Un bărbat care a incendiat ușa unei locuințe din Iași a fost reținut. Ce l-a făcut pe bărbat să recurgă la acest gest (Exclusiv) – Galerie Foto, Video

Publicat: 15 aug. 2020
ALT=«Corneliu S. a fost reținut după ce a incendiat ușa unui apartament»
Corneliu S. a fost reținut după ce a incendiat ușa unui apartament

Pe 1 august 2020, Corneliu S. s-a deplasat la un imobil aflat în Iași și a incendiat ușa de acces într-un apartament situat la etajul al doilea. Astăzi, bărbatul a fost reținut și urmează să fie prezentat judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă. Acesta nu recunoaște fapta și nici nu colaborează cu oamenii legii.

Este posibil să fie vorba despre piromanie. Această tulburare psihică îl face pe individ să provoace incendii fără a avea un motiv. Până acum, Corneliu S. a mărturisit că nu cunoaște motivul pentru care a recurs la acest gest incalificabil.

Polițiștii de la Investigații Criminale le-au dat planurile peste cap golanilor care s-au bătut la Ciric. S-au sesizat din oficiu și au făcut rețineri. Unul dintre ei este apropiat al Cordunenilor

Polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale (SIC) le-au dat planurile peste cap golanilor care s-au bătut la Ciric. Oamenii legii au intrat pe fir și au deschis un dosar penal. În urma cercetărilor, doi tineri au fost reținuți pentru 24 de ore. Printre aceștia se numără și Ionuț Buhan, actualmente Coca, un fost boxer

Polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale (SIC) le-au dat peste cap planurile golanilor care s-au bătut la Ciric duminica trecută. După ce în mediul online au apărut mai multe imagini în care în zona lacului Veneția se dădea o adevărată luptă, oamenii legii au intrat pe fir și chiar dacă nu au existat plângeri, polițiștii au deschis un dosar penal și au făcut verificări. În mai puțin de o săptămână au reușit să-i identifice pe cei implicați și să ia măsuri. Astfel, joi seara, doi dintre tinerii implicați au fost reținuți pentru 24 de ore pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și vătămare corporală.
Unul dintre tinerii implicați în bătaie a ajuns în stare gravă la spital.

„Pacientul a suferit un politraumatism prin agresiune fizică. Totodată, acesta s-a prezentat în UPU cu contuzii multiple și lacerație hepatică, o fisură a ficatului si hematoame. A fost internat la Clinica Chirurgie III și are o evoluție bună”, a precizat prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU SMURD Iași.

Riscă să stea ani grei în spatele gratiilor

Cei doi tineri au ajuns în fața judecătorilor.

„Polițiștii ieșeni efectuează cercetări într-un dosar penal de vătămare corporală și tulburarea ordinii și liniștii publice. Doi tineri au fost reținuți pentru 24 de ore. Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Iași efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală și tulburarea ordinii și liniștii publice. Din investigațiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în dimineața zilei de 9 august, mai multe persoane ar fi fost implicate într-un scandal pe raza municipiului Iași, iar în cadrul altercației două grupuri formate din trei, respectiv doi tineri s-ar fi agresat fizic reciproc.

În urma verificărilor efectuate au fost identificate persoanele care ar fi fost implicate în scandal, iar în baza probatoriului administrat în cauză, la data de 13 august, doi tineri de 22, respectiv 32 de ani au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Adauga un comentariu