Titlurile zilei

Bătaie ca în filme într-un bar din Iași! Un polițist a ajuns cu ochiul vânăt la serviciu, deși a împărțit pumni. Colegii bărbatului râd de câteva zile încontinuu (EXCLUSIV)

Publicat: 25 mart. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Bătaie ca în filme într-un bar din Iași Un polițist a ajuns cu ochiul vânăt la serviciu deși a împărțit pumni. Colegii bărbatului râd de câteva zile încontinuu EXCLUSIV
Un polițist din Iași a ajuns în vizorul șefilor după ce s-a bătut cu fratele lui la un bar

Un polițist din Iași a ajuns cu ochii învinețiți la serviciu după ce s-a bătut cu fratele lui la o cârciumă. Povestea ce pare mai degrabă desprinsă dintr-un film de comedie este cât se poate de reală. Acum șefii polițistului fac anchetă pentru a stabili dacă omul legii va fi tras la răspundere

Viața bate filmul de multe ori, iar Iașul pare să fie un adevărat platou de filmare. Era aproape ora 20:00 în liniștitul oraș Hârlău. Pe Strada Ștefan cel Mare există o cârciumă denumită generic ”Crâșma Polițiștilor”. De ce i se spune așa? Este simplu. Acolo oamenii legii mai stau după programe sau uneori în timpul programului să mai discute despre planurile de acțiune, despre problemele din sistem și despre problemele personale. D

e regulă, după program, polițiștii se așează la mese. Așa a făcut pe 19 martie Mihai Gabriel Furtună, unul dintre agenții din cadrul Poliției Hârlău. Agentul ocupă funcția de ofițer de serviciu, iar de curând a devenit ”vedetă” printre colegi, pentru că a venit la serviciu cu un ochi mov. În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Deși e trecut de prima tinerețe, ofițerul de serviciu mai merge din când în când la ”Crâșma Polițiștilor”. Asta s-ar fi întâmplat și pe 19 martie.

Agentul Mihai Gabriel Furtună, polițist din Iași, luat de șefi în vizor

Agentul Mihai Gabriel Furtună s-a întâlnit cu Cristian Iulian Furtună, fratele său. Cei doi ar fi consumat lichide și, la un moment dat, și-au adus aminte de o moștenire pe care probabil ar trebui să o împartă. În loc să împartă moștenirea frățește, și-au împărțit pumni dușmănește. Chiar la cărciuma cu pricina polițistul și fratele său s-au luat la bătaie. Ulterior, agentul Mihai Gabriel Furtună s-a prezentat la serviciu, unde a intrat în vizorul șefilor. Cum unui polițist nu îi stă bine într-o asemenea ipostază, chiar dacă este în timpul liber, superiorii acestuia ar trebui să ia măsuri. Reporterii BZI au solicitat un punct de vedere legat de această întâmplare reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

”La data de 19 martie, în jurul orei 20:00, Polițiștii din cadrul Poliției orașului Hârlău au fost sesizați de către un bărbat despre faptul că a fost agresat de fratele său în timp ce se aflau într-un bar pe raza orașului Hârlău. Precizăm faptul că persoana reclamată este lucrător la dispeceratul Poliției orașului Hârlău, iar în momentul conflictului se afla în timpul liber. Cele două părți implicate nu au formulat, până în prezent, plângeri penale. Conducerea IPJ a dispus efectuarea de verificări cu privire la comportamentul polițistului”, a precizat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Problema dintre Agentul Mihai Gabriel Furtună și fratele său, Cristian Iulian Furtună, se va rezolva, probabil, în instanță. Polițistul nu este străin de sala de judecată, având mai multe dosare pe rolul instanțelor de judecată.

Mai multe dosare în instanță

Agentul de Poliție Mihai Gabriel Furtună are mai multe dosare în instanță. În primul rând, acesta are pe rolul instanțelor din județul Iași litigii de muncă, în care a chemat la bară Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Iași. În cadrul litigiilor de muncă acesta a solicitat calculul drepturilor salariale. În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Pe de altă parte, acesta a avut un proces și cu iubita sa. În cadrul procesului, magistrații de la Judecătoria Hârlău au luat o decizie în urmă cu aproximativ 1 an.

”Instanța ia act de renunţarea reclamantului Mihai Gabriel Furtună la judecata prezentei acţiuni în contradictoriu cu pârâta Alina Georgescu”, au afirmat judecătorii de la Hârlău.

Prin acțiunea înregistrată pe rolul acestei instanțe, agentul de Poliție a chemat-o în judecată pe femeie solicitând instanței să dispună partajarea bunurilor comune dobândite de aceștia în timpul căsătoriei. Însă, la unul dintre termenele de judecată, Furtună a declarat expres că renunță la judecata acestei acțiuni civile.

Adauga un comentariu