Titlurile zilei

Continuă scandalul din Poliția ieșeană! Agentul Silviu Curcă, de la Secția II, a dat nas în nas cu judecătorii, după ce și-a snopit în bătaie fosta nevastă. Nu mai are voie să se apropie de femeie – GALERIE FOTO (Exclusiv)

Publicat: 06 oct. 2021
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Continuă scandalul din Poliția ieșeană Agentul Silviu Curcă de la Secția II a dat nas în nas cu judecătorii după ce și-a snopit în bătaie fosta nevastă. Nu mai are voie să se apropie de femeie - GALERIE FOTO Exclusiv
Judecătorii ieșeni au emis un ordin de protecție pe numele unui agent de Poliție: scandalul a izbucnit după ce o femeie li s-a plâns autorităților

Un agent din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iași a primit ieri un ordin de protecție din partea judecătorilor. Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au admis în parte cererea de emitere a unui ordin de protecție formulată de o femeie, Ionela C., pe numele polițistului Vlad Silviu Curcă. Scandalul a izbucnit după ce femeia li s-a plâns autorităților că ar fi fost agresată de agent

Scandal în sânul Poliției ieșene! O tânără spune că ar fi fost snopită în bătaie de Silviu Curcă! Agentul de la Secția II ar fi umplut-o de vânătăi la scurt timp după divorț. Judecătorii ieșeni i-au impus individului să păstreze distanța. Astfel, ieri, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au admis în parte cererea formulată de Ionela C. pe numele polițistului Vlad Silviu Curcă.

„Instanța admite în parte cererea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași în favoarea reclamantei Ionela C. în contradictoriu cu pârâtul Vlad Silviu Curcă. Emite un ordin de protecție, cu o durată de 2 luni, timp în care sunt dispuse următoarele măsuri: obligarea pârâtului la păstrarea unei distanțe minime de 50 de metri față de reclamantă, față de reședința acesteia din Iași, interzicerea oricărui contact al pârâtului cu reclamanta, inclusiv telefonic, prin corespondență sau în orice alt mod. Respinge celelalte măsuri solicitate, ca neîntemeiate. Atrage atenția pârâtului că încălcarea oricăreia dintre măsurile dispuse prin prezentul ordin de protecție constituie infracțiune. Executoriu fără somație și fără trecerea vreunui termen”, au menționat ieri judecătorii ieșeni .

Polițistul ieșean Vlad Silviu Curcă, acuzat că ar fi agresat-o pe fosta soție

De remarcat este faptul că decizia emisă ieri de Judecătoria Iași nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Cererea a fost depusă la instanță la finele lunii trecute. Atunci, agentul Vlad Silviu Curcă, de la Secția II de Poliție Iași, a ajuns în atenția colegilor săi, fiind acuzat că și-ar fi agresat fosta soție, pe Ionela. Scandalul s-ar fi petrecut în apartamentul în care locuiește femeia. Acolo, Silviu Curcă ar fi lovit-o pe fosta lui soție. Ulterior, femeia a ajuns la spital, iar, mai apoi, ea a depus o plângere la Secția IV de Poliție. Polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, iar agentului Curcă i-a fost interzis să se mai apropie de fosta lui soție.
Contactată de reporterii cotidianului „BZI”, Ionela a precizat că a fost bătută măr de polițist.

„M-a lovit când era la mine în casă. Eu am divorțat de el, nu vreau să mai am nicio legătură cu el. Am depus plângere și asta este tot”, a spus femeia.

Astfel, Ionela a solicitat emiterea unui ordin de protecție pe numele lui Vlad Silviu Curcă.

Ce au spus șefii agentului ieșean

La scurt timp de la incident, reporterii cotidianului „BZI” au solicitat un punct de vedere reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

„Pe 22 septembrie 2021, am fost sesizați de o femeie cu privire la faptul că a fost agresată fizic de către fostul său soț. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, iar cercetările continuă. Totodată, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului. De asemenea, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Iași a dispus efectuarea de verificări, pe linie internă, pentru stabilirea întregii situații de fapt, urmând ca, în funcție de cele constatate, să fie dispuse măsurile legale care se impun”, a afirmat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Pe de altă parte, reporterii cotidianului „BZI” l-au contactat atunci și pe agentul Vlad Silviu Curcă pentru a afla ce s-a întâmplat. Însă acesta nu a vrut să ofere informații cu privire la incident.

Comentarii
Adauga un comentariu