Titlurile zilei

Bătaie de joc în grădinițele și școlile FEG Iași, controlate de clanul Stanciu. „Cadrele didactice tratează copilașii ca pe niște gunoaie, jignindu-i și făcându-i de râs în fața altora”

Publicat: 17 oct. 2020
Părinții care și-au înscris copiii la grădinițele și școlile FEG Iași controlate de clanul Stanciu critică bătaia de joc cu care sunt tratați
Părinții care și-au înscris copiii la unitățile de învățământ FEG Iași acuză modul în care sunt tratați cei mici

Părinții care și-au înscris copiii la una din unitățile de învățământ ale FEG Iași, deținut de pesedistul Cristian Stanciu, critică modul în care odraslele lor sunt tratate de personalul angajat. Grădinițele și școlile FEG răspândite în tot municipiul Iași primesc note minime la recenziile făcute pe internet de părinții care au avut experiențe neplăcute alături de cei mici în unitățile private de învățământ controlate de clanul Stanciu. „Nu faceți greșeala de a vă aduce copilul la această școală. Cadrele didactice tratează copilașii ca pe niște gunoaie, jignindu-i și făcându-i de râs în fața altora. Nu e normal ca elevii să se ducă la școală cu frică”, a spus un părinte revoltat de modul în care i-a fost tratat copilul la Școala Primară FEG Iași

Fundația Ecologică Green (FEG) Iași a devenit o adevărată fabrică de bani de pe urma taxelor impuse elevilor și părinților care își înscriu odraslele la grădinițele și școlile controlate de clanul Stanciu. Deși este promovată cu campanii de publicitate agresive ca o unitate de învățământ privată la care lucrează profesioniști și cu condiții la standarde ridicate, realitatea este însă cu totul alta. Studenții și părinții care au avut contact direct cu una din unitățile de învățământ ale FEG Iași au oferit note minime la recenziile de pe paginile de internet și au oferit review-uri cât se poate de negative.

„Învinovățesc elevii pentru lipsa de experiență și abilitate didactică a profesorilor”, acuză un părinte din Iași

FEG Iași are patru sedii de grădiniță, școală primară și școală gimnazială pe raza municipiului Iași, acestea fiind situate în cartierele Alexandru cel Bun, Păcurari, Nicolina și zona Bucșinescu, pe strada Smârdan. Pe lângă asta, Școala Postliceală FEG deține numeroase spații și clădiri în Iași. Spre exemplu, Școala Primară FEG are un rating de doar 2,6 din 5 stele, iar Irina Stanciu, soția lui Cristian Stanciu, și o angajată a instituției sunt singurele persoane care au oferit 5 stele din 5 unității de învățământ, practic și-au făcut singuri reclamă.

„Bătaie de joc, profesori nesimțiți, directoare și mai nesimțită. Învinovățesc elevii pentru lipsa de experiență și abilitate didactică a profesorilor, jignesc copiii și îi critică când cer ajutor”, a transmis unul dintre părinții care și-a dat copilul la Școala Primară FEG din Iași.

Părinții acuză că nu se fac controale în grădinițele și școlile FEG Iași

Părinții sunt de părere că această situație se întâmplă tocmai din cauza faptului că unitățile de învățămănt controlate de familia Stanciu nu sunt verificate de instituțiile abilitate așa cum ar trebui.

„Nu faceți greșeala de a vă aduce copilul la această școală. Cadrele didactice tratează copilașii ca pe niște gunoaie, jignindu-i și făcându-i de râs în fața altora. Nu e normal ca elevii să se ducă la școală cu frică. Poate că duc lipsă de niște controale și de aia au această purtare mizeră”, a spus ieșeanca Alexandra Ciobanu.

Majoritatea review-urilor care se referă la școlile și grădinițele FEG sunt pe aceeași tentă, iar puținele ratinguri de 5 stele sunt acordate de Irina Stanciu, soția lui Cristian Stanciu.
Și în cazul școlii postliceale FEG Iași cursanții au avut o mulțime de cuvinte acuzatoare, mai ales la adresa personalului și a modului în care cursanții sunt scurși de bani.

„Acolo se taxează penalizările în funcție de domnițele de la casierie. În contract nu scrie că trebuie plătite penalizări și pe timpul vacanței + sâmbetele, iar când am întrebat de ce trebuie să plătesc pentru acele zile mi s-a răspuns clar că ele sunt acolo în acest timp și trebuie plătite. Nu recomand sub nicio formă această «școală»”, a spus Monica Antonescu, alt cursant înscris la Școala Postliceală FEG Iași.

Comentarii
 • Ca parinte alegi sa bagi bani in buzunarul unor pesedisti nenorociti si apoi te plingi? Cu mare regret fiindca cel mai mult sufera copiii aici, insa trebuie sa spun adevarul: va meritati soarta, ba idiotilor!!! Pai tu ca parinte iti dai copilul pe mina unui pedofil si apoi te plingi ca a fost violat? Bine, aici nu e vorba de pedofili – cel putin INCA nu se stie asa ceva, sper sa nu fie cazul – ci de un clan penal. LA CE MM VA ASTEPTATI??? Servicii de top de la o gasca de penali care AU UCIS ROMANI LA PROPRIU???

 • La Maternitatea Elena Doamna din Iasi directorasul Martinescu si cu lidera Buzea au luat banii de la masti si tichetele de vacanta .Ar fi bine un control de la Anaf sa se vada si contractele pe aprilie , mai , iunie . Doamna lidera de sindicat merge in concediu primavara in Italia , cand vine vara merge in Spania si in toamna merge 2 saptamani si in Grecia . Angajatii isi cumpara masti din banii lor si echipament de lucru .

 • Un atac la persoana care nu are nici o legătură cu cadrele didactice din scola. Sunt multe persoane deosebite care lucrează acolo și o spun din calitatea de părinte a unui copil ce urmează de 3 ani aceasta scoala.

 • Alo, ciolacule, scapa naibii iasul de sleata asta. Eu la locale nu am mai votat cu PSD. Atata timp cât is toți niște combinator. Alooo, am fost social-democrat si nu mai sunt

 • Prost sa fie ăla care mai lasă copilul la FEG! Stanciu se îmbogățește pe spatele oamenilor cinstiti și disperați! Plătește cele mai proaste salarii și condițiile sunt de rahat!
  Eu am avut copilul un semestru la ei, anul trecut și m-am lecuit!

 • Acolo e mare profesor ginecologul Dumitru Gafitanu ne-am de ratat turmentat.Spaga de la asistent o duce la clinica lui de homopatie.Homosexual din tata in fiu.Gay Dodo,gay!

 • Am ales sa îmi trimit copilul la o școală privata (feg) pentru ca eram de părere ca dacă investești un ban îl investești în copilul tău. Am ajuns la concluzia ca am făcut cea mai mare greșeală din viata mea. Copilul meu în clasa A2a era de Insuficient și Suficient la o școală de stat. După câțiva ani, fetita mea a îndrăznit sa îmi spună ca atunci când ridica mana (pentru ca știa) era pusa cu mâinile la spate și sa tacă din gura. Am plătit 200 de euro pt rezilierea contractului, cu toate ca ei nu au respectat acel contract. Pacat….. Despre grădiniță nu am ce obiecta, însă școală este ‘varza’…..

 • Si toate astea din cauza ca institutiile STATULUI ROMAN, nu functioneaza corect sincer dezinteresat politic si in slujba cetateanului ,,,,,,,ci doar in a celui care da banul si comanda

 • Uite ce este Ilie Palie, dacă tu confuzi iubirea cu rahatul, du-te înapoi în p. m. Nu ești decât o greșeală a naturii. Aveți mintea sucita. Multă ura și promiscuitate în viețile voastre. Frustraților!!!

Adauga un comentariu