Local

Bătaie între domnişoare în Copou, după un accident în care un bolid Mercedes a fost serios avariat. Şoferiţele şi-au împărţit pumni în văzul trecătorilor (Exclusiv) – Video, Update

Publicat: 04 feb. 2021

În urmă cu puţin timp s-a produs un accident rutier la Iaşi. Două autoturisme au intrat în coliziune pe bulevardul Carol I. La volanul celor două autovehicule se aflau două femei.

Şoferiţele au coborât pentru a evalua pagubele produse bolizilor şi au început să se certe în văzul tuturor. Nu a durat foarte mult timp şi au început să se păruiască şi să se lovească cu pumnii.

UPDATE: Conform ultimelor detalii se pare că în bătaie au fost implicate două persoane. O șoferiță a unui autoturism implicat în accident și fiica celeilalte șoferițe.

UPDATE: Accidentul rutier s-a produs pe fondul neacordării de prioritate din partea conducătoarei autoturismului VW. Aceasta nu a acordat prioritate de trecere Mercedesului şi a intrat în coliziune cu acesta. Şoferiţa VW a fost sancționată cu amendă de 870 lei și reținerea permisului pentru 60 zile.

Polițiștii secţiei 2 poliţie au fost sesizaţi prin apel la 112, de un cetățean care a văzut conflictul. S-au deplasat la fața locului, iar fetele nu depun plângere.

 

Comentarii
Adauga un comentariu