Local

Bătălie strânsă la Primăria Valea Lupului. Iată sondajele pentru funcția de primar în cea mai vânată comună din zona metropolitană Iași

Publicat: 16 sept. 2020
Primaria Valea Lupului
Sondajele indică o luptă aprigă între Liviu Dulgheru (PNL) și Dumitru Mihăiliuc (PSD)

Bătălie strânsă la Primăria Valea Lupului. Lupta a devenit tot mai aprigă în prag de alegeri locale 2020.

De altfel, sondajele de opinie pentru primăria aflată în zona metropolitană Iași arată o luptă la baionetă între actualul primar, Dumitru Mihăiluc (PSD), și candidatul PNL Liviu Dulgheru.

Bătălie strânsă la Primăria Valea Lupului

Iată și cum arată ultimul sondaj de opinie pentru Primăria Valea Lupului: Liviu Dulgheru (PNL) este la egalitate cu Dumitru Mihăiliuc (PSD), ambii având 33 la sută din intenția de vot.

Cei doi sunt urmați de Cătălin Vătămanelu (USR), credit cu 21 la sută din intențiile de vot. Următorii sunt Mihai Vieriu PMP) cu 5 la sută și de candidatul ProRomania, Constantin Dumitriu, cu 4 procente

La partide, procentele electorale sunt împărșite astfel: PNL 30 la sută, USR-Plus 29 la sută, PSD 22 la sută, PMP 4,8 la sută și ProRomania 3,3 la sută.

Cetățenii din Valea Lupului pot afla în timp real care sunt problemele din comună

Primăria Valea Lupului poate beneficia de o aplicație prin care oamenii pot semnala o problemă din comună imediat ce au identificat-o. Fără cozi, fără nervi, fără timp pierdut! Propunerea aparține lui Liviu Dulgheru, candidatul PNL la primăria Valea Lupului, care, pe site-ul său, anunță că „s-a apucat deja de treabă”. Aplicația este unul dintre instrumentele cu ajutorul cărora primăria află în timp real despre probemele locuitorilor, un prim pas spre digitalizarea serviciilor primăriei Valea Lupului. Digitalizarea este unul dintre capitolelele pe care candidatul liberal l-a propus și în programul de administrație locală, care poate fi accest pe www.liviudulgheru.ro.

„Ideea aplicației este simplă și a venit după ce am observat că locuitorii din comună se confruntă zilnic cu probleme. Am postat pe pagina de Facebook o postare cu ambrozia care exista pe drumurile publice din comună și atunci am observat că oamenii îmi semnalau diferite locuri din Valea Lupului unde era întâlnită această problemă. Mi-am dat seama că e nevoie de un astfel de instrument.

City Report, aplicația lansată de Liviu Dulgheru

Primăria Valea Lupului este foarte în urmă cu serviciile digitale, deci nu prea poți semnal în timp real o problemă, iar oamenii renunță la a mai face sesizări pentru că nu au timp de pierdut. Aplicația CITY REPORT este ușor de folosit, iar din câteva click-uri, problema ajunge pe ‹‹masa›› angajaților din primărie.

Prin această aplicație am vrut să demonstrez că digitalizarea se poate face și cu bani puțini. Trebuie doar să vrei să faci ceva, că scuze am tot auzit până acum! Aplicația a fost lansată de numai o zi și deja e utilizată de către localnici, oamenii fac sesizări. Am anunțat public că o donez gratuit primăriei Valea Lupului încă de pe acum, însă n-am primit încă niciun răspuns oficial de la cei din primărie!”, a menționat Liviu Dulgheru, candidatul PNL la primăria Valea Lupului și dezvoltatorul aplicației CITY REPORT.

Aplicația CITY REPORT înseamnă trei pași simpli de urmat: după accesarea City Report | Liviu Dulgheru | Candidat la Primaria Valea Lupului , identifici pe hartă o problemă, marchezi cu un pin problema, urci pe siteo poză sau scrii câteva cuvinte despre problemă.

Aplicația a fost lansată pe 8 septembrie și, după numai 24 de ore, la momentul transmiterii comunicatului de presă, erau deja semnalate 49 de probleme.

Comentarii
Adauga un comentariu