Sanatate

Beneficiile plasturilor pentru sforăit. Cum se utilizează și ce alte remedii există pentru această problemă frecventă?

Publicat: 26 iul. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Beneficiile plasturilor pentru sforăit. Cum se utilizează și ce alte remedii există pentru această problemă frecventă
Din păcate, atunci când sforăitul este însoțit și de alte simptome, poate fi vorba despre apnee obstructivă de somn.

Plasturii pentru sforăit promit să te scape de această problemă frecventă! Iată cum se utilizează și ce alte remedii există pentru a scăpa de sforăit.

Sforăitul reprezintă sunetul puternic și deranjant, care își face apariția în timpul somnului, în momentul în care fluxul de aer respirat face ca țesuturile din partea din spate a gâtului să vibreze. Sforăitul este o problemă comună la toate persoanele, fiind întâlnită, cu precădere, la bărbați și las persoanele supraponderale.

Din păcate, atunci când sforăitul este însoțit și de alte simptome, poate fi vorba despre apnee obstructivă de somn. Aceasta se manifestă prin: pauze de respirație în timpul somnului, somnolență excesivă în timpul zilei, dificultate de concentrare, dureri de cap resimțite dimineața, dureri în gât la trezire, somn agitat, senzație de sufocare în timpul nopții, tensiune arterială crescută și durere în piept în timpul nopții.

un bărbat care sforăie
Sforăitul reprezintă sunetul puternic și deranjant, care își face apariția în timpul somnului, în momentul în care fluxul de aer respirat face ca țesuturile din partea din spate a gâtului să vibreze.

Beneficiile plasturilor pentru sforăit

Plasturii pentru sforăit te pot ajuta să ai un somn odihnitor și o respirație ușoară, indiferent de situația în care te afli. Mai mult, aceste dispozitive medicale măresc deschiderea căilor nazale pentru a reduce congestia nazală și pentru a diminua sforăitul.

Plasturii pentru sforăit funcționează grație adezivului special, care asigură fixarea benzii, iar canalele nazale se măresc, ușurând respirația. Aceștia trebuie aplicați înainte de somn și chiar înainte de a face sport. Pentru curățarea pielii grase, se recomandă utilizarea unei soluții astringente, iar dacă pielea este uscată după folosirea plasturilor, este indicată aplicarea unei loțiuni hidratante.

o perosoana cu un plasture pe nas
Plasturii pentru sforăit te pot ajuta să ai un somn odihnitor și o respirație ușoară, indiferent de situația în care te afli.

Alte remedii naturiste pentru sforăit

Nu doar plasturii te ajută să scapi de sforăit, ci și remediile naturiste. În această categorie se află ceaiul de ghimbir cu miere, ceapa, usturoiul și hreanul și bananele, ananasul și portocalele.

Ceai de ghimbir cu miere

Consumă o cană de ceai de ghimbir cu miere înainte de culcare și scapă de sforăit. Mulțumită ghimbirului, cantitatea de mucus este redusă, iar secreția de salivă este favorizată. Astfel, gâtul este calmat, iar starea de bine este restabilită. Mai mult, dacă sforăi din cauza kilogramelor în plus, trebuie să știi că ghimbirul te va ajuta în arderea caloriilor.

Pe de altă parte, mierea va contribui la lubrifierea gâtului și te va ajuta să ai un somn liniștitor.

o ceașcă de ceai de ghimbir
Consumă o cană de ceai de ghimbir cu miere înainte de culcare și scapă de sforăit.

Ceapă, usturoi și hrean

Ceapa, usturoiul și hreanul te pot scăpa de sforăit, dacă treci peste mirosul lor puternic. Acestea previn uscarea nasului și a căilor respiratorii, ținând la distanță apneea în somn și umflarea amigdalelor.

ceapă și usturoi pe o suprafață gri
Ceapa, usturoiul și hreanul te pot scăpa de sforăit, dacă treci peste mirosul lor puternic.

Banane, ananas și portocale

Bananele, ananasul și portocalele reglează nivelul de malatonină, un hormon care ajută la obținerea unui somn liniștitor și profund. Prin urmare, este foarte important să consumi aceste fructe cât mai des, pentru a scăpa de sunetul puternic și deranjant, cunoscut sub numele de sforăit.

mai multe fructe
Bananele, ananasul și portocalele reglează nivelul de malatonină, un hormon care ajută la obținerea unui somn liniștitor și profund.
Adauga un comentariu