Cancan ultimă oră

Bianca Drăguşanu, fără mască de protecție în avion. Cine a dat-o de gol

Publicat: 20 sept. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Bianca Drăguşanu nu a ţinut cont de reguli şi s-a fotografiat în avion fără mască. Cea care a dat-o de gol pe blondină este chiar una dintre prietenele sale cu care a petrecut o scurtă vacanţă în Turcia.

Fericite, fetele s-au îmbarcat în avion, însă Bianca a uitat un mic detaliu: masca de protecţie. Blondina pare că a uitat complet de regulile impuse şi s-a fotografiat alături de gaşca sa, fără nicio reţinere. Mai mult, din imagini se poate observa că niciuna dintre domnişoare nu purta masca.

Filmuleţele au apărut în spaţiul public şi au creat un val de controverse.

Însă, sistemele aeronavelor reuşeşsc să ţină la distanţa temutul virus. Se pare că aerul este împrospătat la fiecare două-trei minute, mult mai des decât în magazine sau alte spații închise, iar asta a demonstrat că, de-a lungul timpului, nu existat des îmbolnăviri cu virusuri în timpul zborului.

Sistemele de flux de aer al aeronavelor, filtrele cu particule de înaltă eficiență, bariera naturală a spătarului scaunului, fluxul de aer descendent și ratele de schimb de aer ridicate reduc eficient riscul transmiterii bolii la bord, se arată într-un comunicat.

Bătaie într-un avion, după ce unul dintre pasageri a refuzat să poarte mască

Potrivit, digi24, doi pasageri ai unei curse aeriene interne din Statele Unite s-au luat la bătaie în avion, după ce unul dintre aceștia a refuzat să poarte mască în timpul zborului.

Conflictul s-a declanșat după ce o stewardesă a rugat un pasager să poarte mască de protecție. Respectivul bărbat avea deja o vizieră de protecție dar acest lucru nu era suficeint, conform regulilor companiei aeriene.

Pasagerul în cauză a început să se certe cu stewardesa, moment în care un alt pasager, aflat pe locul din față, a intervenit și a început să-l înjure pe bărbatul care nu purta mască, iar până la bătaie a fost un singur pas.

În cele din urmă, individul care a refuzat să poarte mască a fost scos din avion de poliţişti.

Adauga un comentariu