Cancan

Bianca Drăgușanu o atacă dur pe Daria Radionova! Ce i-a reproșat amantei lui Alex Bodi

Publicat: 02 nov. 2020
Bianca Drăgușanu atacă Daria Radionova
Bianca Drăgușanu lansează un nou atac la adresa Dariei Rodionova, care ar fi amanta lui Alex Bodi

Bianca Drăgușanu face noi dezvăluiri la adresa amantei lui Alex Bodi și o atacă dur pe moldoveanca Daria Radionova. Fosta soție a lui Alex Bodi i-a adresat cuvinte grele acestei femei pe care a făcut-o indirect purcică. Vă reamintim că de curând ea a folosit un emoticon care reprezintă fața unui porc în mesajul transmis.

Bianca Drăgușanu lansează un nou atac la adresa Dariei Rodionova, care ar fi amanta lui Alex Bodi. Mai mult, unii dintre fanii Biancăi și-au amintit de postarea de luna trecută cu Daria Radionova. Atunci, fost soție a lui Alex Bodi a adăugat o imagine în care apare cunoscutul mamifer domestic.

Bianca Drăgușanu o atacă dur pe Daria Radionova

Fosta soția a lui Alex Bodi reaprinde tot mai mult scandalul cu Daria Radionova… Cel puțin asta se înțelege din gestul făcut de Bianca Drăgușanu, când a jignit-o indirect pe amanta afaceristului român. Deși nu a rostit numele moldovencei, care locuiește în Londra, mulți dintre internauți sunt convinși că, de fapt, despre ea este vorba.

Cândva, a fost o ???? îndrăgostită de lux și genți! Această ???? s-a îndrăgostit de un bărbat căsătorit sau într-o relație… Desigur, pentru a-și întreține viața luxoasă! Ai grijă… această ???? este foarte drăguță! Și are un posterior mare, gras și o gură mare cu care poate mânca sau s!_% orice vede!”, a scris creatoarea de modă pe o rețea de socializare.

Ulterior, fosta soție a lui Alex Bodi a mai precizat:

Cu toate că are multă experiență în a s!_% și a mânca tot ceea ce vede, drăguța ???? nu știe să mintă sau să ascundă că este foarte pofticioasă!… Așa că, «pofticioasa» ???? crede că o poate păcăli pe Mama Dragonilor!”

Conversație aprinsă între Bianca și Daria

În urmă cu o lună de zile, Bianca Drăgușanu și Daria Radionova au avut o conversație telefonică încordată. Atunci, Daria Radionova a dezvăluit că le-a spus celor doi parteneri să nu o mai implice în scandalurile lor. Iar în legătură cu faptul că a fost făcută prostituată de Bianca Drăgușanu, care a publicat o poză în care rusoaica și Alex Bodi apar în calitate de cuplu, șatena a spus că nu este afectată de gestul româncei. Despre relația cu afaceristul din Mediaș, rusoaica nu a menționat niciun cuvânt, însă, în timpul declarațiilor a fost destul de tranșantă.

Așa cum am mai spus, îmi pare rău pentru această femeie. Nu am nimic nici cu ea și nici cu Alex, astfel că ea nu are de ce să fie geloasă. Chiar nu îmi pasă, nu am nicio reacție, le-am spus doar să mă lase-n pace pentru că nu am nimic cu niciunul dintre ei. Chiar nu înțeleg ce are ea, din nou, împotriva mea. Eu nu sunt cu Alex și nici nu vreau să fiu cu el. Nu înțeleg ce dracu vor ei de la mine”, a declarat Daria Radionova.

Și în trecut, rusoaica și românca și-au aruncat vorbe grele. Acum, după ce Bianca Drăgușanu o atacă dur pe Daria Radionova, rămâne de văzut ce reacție va avea femeia originară din Republica Moldova.

Adauga un comentariu