Actualitate

Bianca Rus a spus la ce meserie visa în copilărie. Ce plan B avea artista dacă nu reușea în industria muzicală

Publicat: 24 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Bianca Rus a spus la ce meserie visa în copilărie. Ce plan B avea artista dacă nu reușea în industria muzicală
În copilărie, Bianca Rus visa să devină pilot de avion și să lucreze în Ministerul Afacerilor Interne

Cântăreața Bianca Rus a povestit recent ce meserie și-ar fi dorit să practice în cazul în care nu ar fi dat lovitura în industria muzicală. Astfel, artista de astăzi visa în copilărie să devină pilot de avion ori să lucreze în ministerul afacerilor externe. Însă lucrurile s-au așezat pentru Bianca Rus, mai mult artista dorindu-și acum să-și întemeieze o familie.

Bianca Rus este în prezent una dintre cele mai îndrăgite artiste din România și, în plus, ea uimește cu fiecare apariție, întrucât arată complet diferit față de acum câțiva ani. Astfel, cântăreața s-a luptat ani de zile cu kilogramele în plus, însă a învins în cele din urmă și se poate lăuda cu o siluetă de vis. Totodată, Bianca și-a schimbat radical și înfățișarea, renunțând la părul negru ca abanosul, devenind blondă în prezent.

Bianca Rus a spus la ce meserie visa în copilărie

Bianca Rus se numără printre cele mai iubite artiste din industria muzicală de la noi din țară. De-a lungul carierei sale, cântăreața a reușit să atragă de partea sa o mulțime de fani, care o urmăresc mereu cu sufletul la gură, în special când apare la TV. În plus, odată cu participarea sa în emisiunea „Bravo, ai stil!”, blondina s-a bucurat de un succes răsunător, intrând în sufletele telespectatorilor rapid.

Ei bine, însă, deși are foarte mulți fani, puțini dintre aceștia știu, de fapt, la ce carieră visa tânăra, dacă nu ar fi reușit în industria muzicală. Recent, în cadrul unui interviu, blondina a dezvăluit ce meseria și-ar fi dorit să aibă. Bianca Rus cântă de când se știe, însă artista avea un plan B, asta dacă nu ar fi reușit în industria muzicală. Mai precis, cântăreața avea un vis măreț, acela de a ajunge pilot de avion și de a lucra la Ministerul Afacerilor Interne.

Bianca Rus își dorește să aibă o familie fericită

Nu în ultimul rând, Bianca Rus a vorbit despre căsătorie și despre faptul că își dorește tare mult să aibă o familie, pe care să o întemeieze alături de un bărbat care să o iubească și să îi fie sprijin. Iar singura pretenție pe care blondina o are de la viitorul său partener de viață este să nu fie consumator de alcool.

„Dacă sunt cu cineva? Dacă mă căsătoresc? Da, da, da. Dacă o să am copii? Da, da, da, îmi doresc. Vreau să trăiesc fericită, cu un bărbat care să nu fie bețiv, să mă iubească, să îl iubesc, să am un sprijin în el. (…) Este cel mai important să nu fie bețiv”, a mai spus Bianca Rus, într-o emisiune TV.

Adauga un comentariu