Cancan

Bianca Rus nu ține cont de vârstă și arată spectaculos. Ce sacrificii a făcut vedeta pentru a ajunge la o formă fizică de invidiat

Publicat: 12 apr. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Bianca Rus nu ține cont de vârstă și arată spectaculos. Ce sacrificii a făcut vedeta pentru a ajunge la o formă fizică de invidiat
La vârsta de 35 de ani, Bianca Rus se bucură de celebritate și face furori cu silueta fără cusur de fiecare dată când apare în spațiul public.

Frumoasa artistă Bianca Rus nu ține cont de vârstă și arată spectaculos. Vedeta a suferit enorm pe vremea când se lupta cu kilogramele în plus și a fost ținta răutăților colegilor ei de breaslă. Cântăreața se bucură în prezent de succes și de aprecierea publicului. Puțini sunt cei care știu ce sacrificii a făcut vedeta pentru a ajunge la o formă fizică de invidiat.

Bianca Rus nu ține cont de vârstă și se menține în formă

Îndrăgita artistă Bianca Rus se bucură din plin de viață și de celebritate. Aceasta este apreciată de publicul autohton și face furori de fiecare dată când apare la evenimentele mondene sau la tv. În trecut, aceasta a fost adesea criticată pentru aspectul fizic, dar și pentru trecutul amoros controversat.

Cu toate acestea, Bianca Rus a încercat să depășească replicile dure ale celor din jur și a reușit să slăbească spectaculos într-un timp foarte scurt. La vârsta de 35 de ani, Bianca Rus se bucură de o carieră frumoasă pe plan artistic și este apreciată de publicul autohton.

Vedeta a mărturisit că drumul până la celebritate a fost plin de provocări și a fost nevoită să lupte cu prejudecățile ccelor din jur. În prezent, aceasta atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare în public, iar pe rețelele de socializare are un număr impresionant de urmăritori.

O altă artistă celebră care nu ține cont de vârstă și se bucură din plin de viață este Ana Baniciu. Aceasta se declară o femeie împlinită alături de partenerul ei de viață, care o răsfață mereu. De împliniri pe plan personal are parte și frumoasa prezentatoare Octavia Geamănu, care la vârsta de 38 de ani se mândrește cu o familie superbă și o carieră de succes.

Prin ce suferințe a trecut artista pe vremea când era grasă

Bianca Rus a vorbit recent despre un capitol dureros din viața ei. Artista a mărturisit că a fost îndepărtată din showbiz-ul autohton și nu a fost invitată la emisiuni o perioadă lungă de timp din cauza aspectului ei fizic. Din acest motiv, tânăra a dorit să le demonstreze tuturor cât este de ambițioasă și a reușit să slăbească spectaculos.

,,Am fost exclusă din societate, atât din emisiuni, cât și din cercurile mele de prieteni, de peste tot mi se închideau ușile. Eu când spun că mă dai afară pe ușă și intru pe geam toate au o continuitate. Dar dacă tu nu mă placi, celălalt nu mă place, se face mișto pe treaba asta, că am multe kilograme în plus, dar eu mă simțeam bine în pielea mea. (…)

Nu eram chemată nicăieri. Muzică nu puteam să fac, modă nu puteam să fac, nu puteam să fac nimic. M-am retras din muzică vreo șapte ani, mi-am văzut de aspectul fizic și am apărut din nou.”, a declarat aceasta.

Bianca Rus a recunoscut că în prezent face sacrificii pentru a se menține în formă și urmează o dietă strictă, dar se simte foarte bine.

,,Acum trei ani m-am operat la stomac, m-am menținut, mai fac și sport din când în când. Să spun așa, ca secret, am niște mari probleme de sănătate din cauza dietelor pe care le-am ținut și le țin în continuare. Dar astăzi sunt bine, sunt fresh, sunt OK.”, a mai precizat vedeta.

La vârsta de 35 de ani, Bianca Rus se bucură de celebritate și face furori cu silueta fără cusur de fiecare dată când apare în spațiul public. Artista este apreciată de public și este o prezență activă pe rețelele de socializare, unde își surprinde fanii cu fotografii în ipostaze sexy.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Adauga un comentariu