Boli si tratamente

Cel mai bun laxativ din lume este produs de ficat

Publicat: 04 iun. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cel mai bun laxativ din lume este produs de ficat
Bila este cel mai bun laxativ din lume

Bila este cel mai bun laxativ din lume. Sentimentul de a fi umflat, mai ales după o masă grea sau un abuz de alcool, este adesea un semn al unui ficat supraincarcat. Ficatul este cel care îndeplinește cel mai mare număr de funcții din corpul nostru. Dacă este afectat, pot apărea multe simptome: dureri de cap, lipsa poftei de mâncare, oboseală, balonare, iritații la nivelul intestinului, mâncărimi și probleme ale pielii, frisoane, somn slab, începutul astmului etc.

Dacă este sănătos, este gardianul nostru chintesențial. Filtrează toate toxinele care circulă în sânge. Ajută organismul să descompună microbii, virușii și toate tipurile de deșeuri în compuși mai puțin toxici înainte de a fi eliminați. Stochează vitamine, minerale, proteine ​​pentru a le redistribui corpului nostru atunci când avem nevoie de ele. Distruge excesul de colesterol „rău”.

Cu capacitatea sa de a scăpa de otrăvuri, el are și puterea minunată de a le recicla și de a le transforma în bilă. Bilă de calitate este o substanță foarte utilă pentru digestie; ajută la emulsionarea grăsimilor și permite o bună eliminare. Bila este cel mai bun laxativ din lume!

Ficatul este un filtru

Ficatul este un emunator, un organ filtrant, este centrul detoxifierii. Este cel mai important emunator al organismului, cel mai solicitat. Acesta primește pentru a filtra toate produsele de digestie, prin sânge. Ficatul filtrează și elimină deșeurile. Deșeurile filtrate de ficat sunt eliminate în bilă.

Transformă moleculele din digestie în molecule mai complexe necesare funcționării celulelor și echilibrului organismului.

Elimină deșeurile prin bilă, care se varsă în tractul digestiv și facilitează digestia grăsimii prin emulsionarea acesteia. Ficatul filtrează și elimină deșeurile, neutralizează multe substanțe.

Bila este cel mai bun laxativ din lume. Un ficat încarcat

Un ficat copleșit de muncă devine agitat, coplesit de prea multe substanțe nocive. Astfel, devine lent și nu mai răspunde adecvat funcțiilor sale normale.

Multe substanțe vor contribui la ingreunarea ficatului: toți conservanții conținuți în alimentele preparate, alimentele prăjite, alcoolul, nicotina, gudronul, toți agenții chimici, poluarea aerului și mercurul, plumbul, pesticidede.

Un ficat sănătos

Ficatul are o putere de regenerare minunată. Este vorba despre a-i oferi ceea ce are nevoie: o dietă sănătoasă (organică), multă clorofilă și aer curat pentru a ajuta la oxigenare. Așadar, mănâncă o mulțime de verzi și varză! A face cure de detoxifiere la fiecare schimbare de sezon va ajuta acest organ prețios să se regenereze mult mai repede și să-și recapete sănătatea și vitalitatea.

Adauga un comentariu