Cancan

Billie Eilish suferă de sindromul Tourette – Cine este tânăra artistă care s-a deschis în fața fanilor

Publicat: 08 mart. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Billie Eilish suferă de sindromul Tourette - Cine este tânăra artistă care s-a deschis în fața fanilor
Nu mulți oameni știu că Billie Eilish suferă de sindromul Tourette

Nu mulți oameni știu că Billie Eilish suferă de sindromul Tourette. Aceasta este o tânără senzație care a făcut furori printre mulți adolescenți din ziua de azi. Majoritatea persoanelor sunt uimite de vocea puternică și emoționantă pe care o are aceasta. Totuși, aceasta a ținut ascuns pentru o mare perioadă din viața ei, faptul că este diagnosticată cu sindromul Tourette. Billie Eilish are o explicație bună pentru care nu și-a dorit să spună tuturor acest lucru.

billie eilish in pulover si fusta
Majoritatea persoanelor sunt uimite de vocea puternică și emoționantă pe care o are aceasta

Cine este Billie Eilish – Vârstă, înălțime, zodie

Billie Eilish este o cântăreață care a uimit o generație întreagă. Aceasta are extrem de mulți fani de toate vârstele, dar mai ales adolescenți. Artista este un model pentru mulți oameni care o admiră, tocmai pentru că nu este o simplă cântăreață. Aceasta are o personalitate unică, foarte interesantă și un stil vestimentar care atrage foarte multă lume. Billie Eilish este cu adevărat o apariție în industria muzicală, și este una dintre cele mai tinere persoane care s-a bucurat de un succes atât de imens.

Tânăra este născută pe data de 18 decembrie 2001. În prezent, aceasta ste în vârstă de 20 ani, urmând să împlinească 21 de ani la sfâșitul anului acesta. Pentru cei curioși și pasionați de astrologie, cântăreața este zodia săgetător. Cu toții știm că acești nativi sunt o fire aventuroasă și își adoră libertatea. Acestea sunt două trăsături care o definesc pe artistă.

Billie Eilish are o înălțime de aproximativ 1,60 de metri.

billie eilish blonda
Billie Eilish este o cântăreață care a uimit o generație întreagă

Billie Eilish și sindromul Tourette

Billie Eilish a ținut ascuns pentru o perioadă de timp faptul că suferă de sindromul Tourette. Artista a recunoscut că doar familia sa și prietenii foarte apropiați cunoșteau acest lucru despre ea. Ticurile sale se manifestă doar fizic, nu și verbal, așadar cântăreței i-a fost mai ușor să le controleze și să le ascundă. Totuși, aceasta a declarat că acest lucru făcea ticurile să revină mult mai în forță și să fie mai chinuitoare.

Aceasta a trebuit să se adapteze unui astfel de stil de viață și probabil a mai avut de-a face cu oameni care n-au înțeles și au râs de ea. Și în România există o persoană care a ajuns în lumina reflectoarelor tocmai datorită faptului că suferă de sindromul Tourette. Andrei Ungureanu este un tânăr care și-a făcut debutul la iUmor și a cucerit juriul și telespectatorii cu ticurile sale.

billie eilish in rochie vintage
Billie Eilish a ținut ascuns pentru o perioadă de timp faptul că suferă de sindromul Tourette

Cum a dezvăluit artista acest lucru fanilor

Tânăra a dezvăluit acest lucru pe contul său de Instagram. Am putea spune că fanii au împins-o de la spate să dezvăluie adevăratul motiv din spatele ticurilor sale. Pe internet circulau mai multe complicații cu Billie Eilish și ticurile sale, care stârneau râsul fanilor. Chiar și artista a recunoscut că acele videoclipuri editate și puse cap la cap de către fani sunt amuzante, însă s-a hotărât să le aducă la cunoștință cauza apariției acestora.

Mai târziu, aceasta a discutat pe acest subiect și în interviuri și a declarat că după dezvăluirea pe care a făcut, mai mulți fani care suferă de același sindrom au trezit un spirit de solidaritate în comunitatea sa.

Billie Eilish este cunoscută pentru felul în care adresează direct lucrurile. Aceasta vorbește deschis despre afecțiunile de care suferă, printre care și depresia, stima de sine scăzută și multe altele. Există mulți adolescenți care se regăsesc în melodiile și declarațiile sale, tocmai de aceea, aceasta reprezintă o inspirație atât de mare pentru tânăra generație.

Așadar, Billie Eilish, artista cu Tourette nu se lasă pradă acestei afecțiuni și reprezintă o inspirație pentru mulți tineri.

declaratia lui billie eilish despre tourette
Tânăra a dezvăluit acest lucru pe contul său de Instagram
Adauga un comentariu