Titlurile zilei

Blestem aruncat pe capul amantei preotului de la Scobâlțeni! Fiica Alexandrei se zbate între viață și moarte după ce a căzut într-un iaz. Avea probleme cu vederea – EXCLUSIV/FOTO

Publicat: 08 apr. 2024
_____ Vizualizări 17 Comentarii
Blestem aruncat pe capul amantei preotului de la Scobâlțeni Fiica Alexandrei se zbate între viață și moarte după ce a căzut într-un iaz. Avea probleme cu vederea - EXCLUSIVFOTO
Fiica amantei preotului de la Scobâlțeni se zbate între viață și moarte după ce a căzut într-un iaz

Fiica amantei preotului de la Scobâlțeni se zbate între viață și moarte după ce a căzut într-un iaz. Copila de doar 4 ani era nesupravegheată când s-a produs nenorocirea. Aceasta a fost găsită în stop cardio-respirator și a ajuns în stare critică la spital

Scene de coșmar la Scobâlțeni, Podu Iloaiei. O copilă de doar 4 ani a fost găsită mai mult moartă decât vie într-un iaz. Minora este fiica Alexandrei Nicăi, cea care a fost implicată, în urmă cu ceva timp, într-un mega scandal după ce s-a aflat că a avut o relație ascunsă cu preotul din sat. Copila a fost lăsată nesupravegheată și a căzut în apă. Când a fost găsită, era inconștientă. Medicii care au ajuns la fața locului i-au acordat primul ajutor. După zeci de minute de resuscitare, inima copilei a repornit.

Fetița a ajuns în stare critică la spital

Starea fetei a fost una extrem de gravă, iar la Spitalul de Copii „Sfânta Maria” a intrat din nou în stop cardio-respirator. Totuși, medicii au reușit din nou să-i repornească inima. Pe fir au intrat și polițiștii din Iași, care au deschis o anchetă în acest caz. Oamenii legii trebuie să afle dacă părinții fetei au greșit în această situație. Localnicii din sat vorbesc despre cele întâmplate și spun că tragedia este un blestem aruncat pe capul Alexandrei Nicăi.

Blestem aruncat pe capul amantei preotului din Scobâlțeni?

Femeia a avut o relație cu preotul din sat, iar odată ce s-a aflat, a urmat o perioadă dificilă. Soțul ei a fost arestat pentru că l-a șantajat pe preot, iar cel din urmă a rămas fără parohie. Reporterii BZI au discutat cu femeia în anul 2022, atunci când a ieșit la iveală amantlâcul. Alexandra, „ispita” de la Scobâlțeni, a povestit cu lux de amănunte ce a făcut cu preotul Orzetic în timpul în care cei doi s-au întâlnit. Astfel, tânăra a precizat pentru reporterii BZI că preotului îi plăcea să o asculte pe tânără în timp ce aceasta îi povestea cum întreține relații sexuale cu soțul său. Alexandra ar fi purtat cele mai multe discuții cu preotul telefonic.

„După ce i-am spus la spovedanie ce fac cu soțul, am început să vorbim la telefon. Eu îi povesteam ce mai fac cu soțul și lui îi plăcea. Îmi spunea că el nu mai are treabă cu preoteasa, iar eu îi spuneam ce-mi venea în cap, ce îi plăcea să audă”, a precizat Alexandra Nicăi pentru reporterii BZI.

Dezvăluiri incendiare

Tânăra a spus că preotul părea extrem de interesant de perversiunile sexuale. Alexandra a precizat că acesta i-ar fi cerut unele chestii pe care nu le-ar fi făcut cu soția sa.

„Fantezia lui era sexul oral, mi-a spus că preoteasa nu îl lăsa să îi facă… Dar cu mine s-a întâmplat, l-am lăsat. Mi-a spus și de anal, dar a rămas așa”, a completat tânăra.

Deși s-au întâlnit la biserică, tânăra a ținut se precizeze că în Casa Domnului nu s-ar fi petrecut nicio scenă deplasată.

„La biserică nu s-a întâmplat nimic, niciodată, doar ce am povestit eu la spovedit. Atât, la el în apartament, când nu era preoteasa acasă, făceam ce făceam!”, a mai spus în fața reporterilor Alexandra Nicăi.

În cele din urmă, relația dintre preot și Alexandra s-a terminat. Ea s-a împăcat cu fostul soț. Acum, amanta preotului din Scobâlțeni trece printr-o adevărată tragedie.

Comentarii
  • „Sexul NU e un păcat, e păcat să nu-L faci” scrie in epistola întâia către Corinteni a Sfântului Apostol Pavel.

    „Aface sex e ca a manca sau a bea apă ” zicea un sfânt părinte.

  • Bine bine si pina la urma ce mai face protul? Mai linge prin pisda cate una? Mai “scoate zacusca” din borcan? 🤣

  • Și popii este oameni și trebuie să phute și ei ! Femeile cu șoți tălâmbi se duc și ele la scărpinat că până i se scoală la afaficul ei de bărbat îi trece prospețimea florii!

  • Cel ma tare popa din Iasi e Chirila Florin din Tudor…. Ne-a chemat pe noi studentiidin Campus, ne-am pozat cu el, ne-a inminat cate o iconita si noi facem campanie pentru PNL!!! Traiasca fratia PNL+ CHIRILA!!!

  • Domnu’ popa are gusturi la femei!😋

    M-am uitat puțin pe poze,…artă nu glumă! Absolventii de la Universitatea de Arte Marțiale George Enescu din Iași este invidioși 🤭

  • cînd va începe sa vă dea omul ăla in judecată pentru calomnie 🤣…
    scrieți și voi de Ucraina, de plandemiei…subiecte mai puțin riscante financiar 🤣

  • Pariu că fotograful care a pozat la nunta ei nu a dat bon fiscal? Alea sunt poze de nuntă? 🔥
    Apropo, așa fac majoritatea fotografilor de nuntă din Iași: vin la nuntă cu un aparat ieftin luat de la amanet, vor meniu complet( haleală) dar și sarmale la pachet si după aia stai după curu’ lor și aștepți pozele și filmarea 8K Ultra Hd de la nuntă!

    După jumătate de an primesti pozele de nuntă in format jpeg( calitate redusă) si filmarea nuntii la calitate Ultra Hd pe dvd la rezoluție VHS !!! 🤪🤭😋

    🔥Cereți bon fiscal la toți pozarii de nuntă/ botez !

  • Mie âmi place de iea fuarte mult ! Arată fain pentru o femeie măritată din mediu rural !
    Cine e d-ea acord cu mine să strige o-ouaaa,oooaaaa -la-laaaa laaaa ;))

  • O stricat casa preotului care si-o pierdut Parohia, apoi so bagat barbatul in puscarie si acum neglijenta se a-si supraveghea copilul.
    Dumnezeu nu bate cu batul ci cu semne….

Adauga un comentariu