Titlurile zilei

BMW și Passat, la întrecere pe o stradă importantă din municipiu. Furios și iute, varianta de Iași! – GALERIE FOTO/VIDEO

Publicat: 21 sept. 2022
_____ Vizualizări 15 Comentarii
BMW și Passat la întrecere pe o stradă importantă din municipiu. Furios și iute varianta de Iași  GALERIE FOTOVIDEO
BMW și Passat la întrecere pe un bulevard din Iași. Furios și iute pe roșu, varianta de Iași

Un incident în trafic a avut loc, în urmă cu câteva zile, pe o stradă intens circulată din Iași. Șoferii unor mașini marca BMW și Passat s-au luat la întrecere și nu au mai ținut cont de culoarea roșie a semaforului. Cei doi conducători auto „daltoniști” au trecut unul după celălalt, fără niciun fel de problemă. Înregistrarea surprinsă cu ajutorul unei camere de bord a fost postată pe rețelele de socializare de un participant la trafic

Probabil aceștia au confundat culoarea verde a semaforului destinat benzii de făcut la stânga cu cea pentru direcția înainte. Așadar, au plecat în trombă, respectând „efectul de turmă”. Din ce în ce mai mulți șoferi din Iași încalcă regulile de circulație, deși sunt conștienți de repercusiunile grave ce ar putea urma.

doua masini la semafor
BMW și Passat la întrecere prin Iași pe culoarea roșie a semaforului

BMW și Passat, la întrecere prin Iași, deși la semafor era roșu

 mai multe masini la semafor
Probabil șoferii au confundat culoarea verde a semaforului destinat benzii din stânga

Sâmbătă dimineață, 17 septembrie 2022, la ora 08:35, o situație stranie a avut loc în zona gării din Iași. Șoferii grăbiți au decis să nu respecte cea mai banală regulă de circulație. Un BMW și un Passat s-au ,,întrecut” pe culoarea roșie a semaforului. Acest videoclip a fost postat pe rețelele de socializare, stârnind zeci de reacții din partea internauților, mai cu seamă că este vorba de un BMW!

„România, țara lucrului bine făcut”, „Până și biciclistul cu Glovo stă la semafor, iar alde șoferachi pleacă împușcați”, „Statul la semafor e pentru păcălici”, „IT-știi, bicicliștii, daltoniștii, șoferii de weekend… astea-s speciile”, „Femei sigur nu erau, ele se machiază când este roșu și uită să plece la verde”, „Berbeci… pleacă unul, pleacă toți”, „Chestia asta am văzut-o de multe ori, așa e când ești oaie și te iei după turmă”, sunt doar câteva dintre zecile de reacții ale internauților de pe Facebook.

Deși mai erau și alți conducători auto care s-au oprit la culoarea roșie a semaforului, inclusiv un livrator pe bicicletă, cei doi indivizi au fost ignoranți.

 mai multe masini in trafic
Deși mai erau și alți conducători auto care s-au oprit la culoarea roșie a semaforului, inclusiv un livrator cu bicicleta, cei doi indivizi au fost ignoranți și daltoniști

Au trecut pe culoarea ,,verde” a BMW-ului!

mai multe masini in trafic, dintre care doua au trecut pe rosu
Un BMW și un Passat au trecut pe roșu, luându-se după efectul de turmă

În Iași se produc foarte des astfel de evenimente rutiere, mai ales cu șoferii care conduc mașini marca BMW. Aceștia fac adesea gafe de neexplicat, spre surprinderea protagoniștilor din trafic. De ceva timp, tot mai multe filmulețele în care BMW-urile sunt implicate în situații asemănătoare circulă pe rețelele de socializare. Desigur, la nivelul țării există o revoltă împotriva șoferilor acestei mărci, purtând un loc simbolic în inimile colegilor din trafic.

Pentru această faptă indivizii riscă amenzi substanțiale, dar și suspendarea dreptului de a mai conduce pe o perioadă îndelungată.

,,Polițiștii rutieri s-au sesizat din oficiu cu privire la imaginile apărute în spațiul public și efectuează verificări în vederea stabilirii situației de fapt și luării măsurilor legale care se impun”, declară reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Probabil cei doi șoferi ai autoturismelor BMW și Passat care s-au luat la întrecere pe o stradă intens circulată din zona gării au confundat semafoarele, derutându-se unul pe celălalt. Chiar și așa, conducătorii auto nu au nicio scuză plauzibilă pentru ceea ce au făcut.

Astfel de incidente au loc mai mereu în Iași, fiind realizate mai ales de șoferii de BMW care, după cum se știe, nu au o reputație bună.

Comentarii
  • Se trece pe roșu frecvent. Șoferii știu că nu există poliție pe străzi și își permit să se descurce, interpretează regulile dpdv practic.
    În afară s-ar strânge grămezi de bani la buget cu șoferii needucați din România. Cine să ia în considerare că la trecerea pe roșu e posibil să dai de colegul tău care a plecat tare pe galben? Așa se nasc legendele.

  • Titlu de rahat. La ce se luau la întrecere cei doi? Poate la comiterea unei contravenții că au plecat pe culoarea roșie a semaforului. Văzând că a plecat cel cu virajul la stânga au plecat și ei fără să se uite la semafor, exact ca niște oi. În intersecție sunt camere de supraveghere iar poliția ar trebui să se autosesizeze și să-i amendeze.

  • Care poliție? Cei de la poliția locală care au cate 130 de kg bucata nici nu se jenează sa coboare din mașină indiferent ce faci. Am spus nu se jenează da am greșit pentru că ei nu pot sa coboare la cat tonaj au. Și sunt plătiți de către noi toți contribuabili din Iași . Primarul penal al Iașiului „domnul” Chirica se face că nu vede că doar de acolo mai papa și el cate ceva. De fapt nu cred că avem mai nimic în Iași primar, arhitect, șef al poliției locale, viceprimar și lista e lunga. Oameni plătiți de noi toți pentru a fi în slujba noastră nu sa fie căpușele Iașiului.

  • Care poliție? Cei de la poliția locală care au cate 130 de kg bucata nici nu se jenează sa coboare din mașină indiferent ce faci. Am spus nu se jenează da am greșit pentru că ei nu pot sa coboare la cat tonaj au. Și sunt plătiți de către noi toți contribuabili din Iași . Primarul penal al Iașiului „domnul” Chirica se face că nu vede că doar de acolo mai papa și el cate ceva. De fapt nu cred că avem mai nimic în Iași primar, arhitect, șef al poliției locale, viceprimar și lista e lunga. Oameni plătiți de noi toți pentru a fi în slujba noastră nu sa fie căpușele Iașiului.

Adauga un comentariu