Cancan ultimă oră

Bogdan Mocanu a ajuns de urgență la spital! Ce a pățit fostul concurent de la ”Puterea dragostei”

Publicat: 24 iul. 2021
Bogdan Mocanu la portbagajul unui BMW
Bogdan Mocanu suferă de diabet

Fostul concurent de la ”Puterea Dragostei” și-a speriat fanii după ce a publicat pe contul său de Instagram, o fotografie, în acesta se afla într-un pat de spital

Câștigătorul primului sezon ”Puterea Dragostei”, Bogdan Mocanu, s-a filmat direct de pe patul de spital, acolo unde a ajuns din cauza complicațiilor bolii de care suferă.

Bogdan Mocanu, pe patul de spital

Este cunoscut faptul că Bogdan Mocanu suferă de diabet. Reușește să țină boala sub control și are mereu grijă ce mănâncă. El a povestit de mai multe ori faptul că această boală l-a făcut să stea prin spitale aproape toată copilăria.

Bogdan Mocanu a urcat pe contul de Instagram fotografie cu el pe patul de spital, la descriere notând: ” Not my perfect mornin’ ” (Nu-i dimineața mea perfectă) .

Fanii acestuia s-au sesizat imediat și au încercat să afle motivul pentru care artistul lor preferat se află acolo.

Acesta nu are voie să primească vizitatori, fapt pentru care stă singur în salon. Fanii îi sunt alături în aceste momente dificile și nu-l lasă la greu. Aceștia comunică prin intermediul mesajelor cu Bogdan, pentru a-i ridica moralul.

Tânărul câștigător al primului sezon ”Puterea Dragoste” a vrut să le mulțumească tuturor pentru gândurile bune.

Le-a transmis fanilor că din cauza bolii de care suferă, va trebui mereu să aibă în vedere faptul că viața lui nu va fi foarte liniștită.

„Multumesc mult pentru toate mesajele voastre, sunteti simpatici rau. M-am distrat cu diagnosticele voastre, din fericire nu e nimic mai grav decat diabetul. Motivul pentru care m-am internat, vreo 3-4 zile cat o sa ma tina, a trebuit sa-mi stabilizez un pic glicemia pentru ca in ultima perioada a fost cam nasoala din punctul asta de vedere.

 

Sa stati cu mine, sa nu ma lasati sa ma plictisesc ca nu am voie sa primesc nici vizite, nu am voie sa fac nimic, sunt singur in salonul asta. Urasc spitalele, mi-am petrecut toata copilaria in spitale si s-ar putea sa mai trec pe aici cam toata viata”, a mărturisit acesta.

Bogdan Mocanu suferă de diabet

Bogdan Mocanu suferă de mult timp de diabet. Însă, reușește să țină boala sub control. Are mereu grijă ce mănâncă, dar nu de puține ori a întâmpinat probleme de acest tip.

Acesta a povestit în cadrul unei emisiuni TV, despre cumplita boală care îi îngreunează viața.

” Aș vrea să încep cu faptul că diabetul a fost cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat.

 

Când eram mic și aveam problema asta cu bullying-ul. Știi cum sunt copiii din ziua de azi, din totdeauna, se ceartă, dar limita lor maximă e: ”Ești prost! Nu, tu ești prost”. Cam asta a fost argumentarea. La mine nu era așa după ce am făcut diabet.”, declara pe atunci Bogdan.

 

”Am plâns toată noaptea și s-a declanșat un șoc. După vreo două zile, m-am dus la spital la Bârlad. Oamenii nu știau ce am, nici nu știam că m-au dus la spital. Mi-au băgat glucoză în loc să vadă cât zahăr am în sânge. Când mi-au băgat și gluzocă, am intrat în comă și atunci s-a declanșat diabetul ăla nașpa. Eu m-am dus cu grețuri, vomă și asta e un fel de procedură standard. Acum sunt dependent de insulină. Fac 4-5. Se poate trăi, e cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat. M-a maturizat foarte mult și m-a responsabilizat. M-a făcut să ajung cine sunt, de fapt.”, a mai spus Bogdan Mocanu

 

Comentarii
Adauga un comentariu