Cancan ultimă oră

Bogdan Mocanu, reacție dură după ce Radu Siffredi i-a înjurat copilul Oanei Matache: „S-a combinat cu boschetarul ăsta”

Publicat: 10 mart. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Bogdan Mocanu reacție dură după ce Radu Siffredi i-a înjurat copilul Oanei Matache S-a combinat cu boschetarul ăsta
Bogdan Mocanu, reacție dură după ce Radu Siffredi înjura copiii Oanei Matache: „S-a combinat cu boschetarul ăsta”

Clipul video în care Radu Siffredi are o reacție ieșită din comun la adresa unuia dintre copiii Oanei Matache a devenit viral pe internet. Aftfel, Bogdan Mocanu a avut o reacție dură la adresa actualului partener de viață al fiicei Ginei Matache.

Zilele trecute, Gina Matache, mama Oanei, a făcut public un filmuleț în care Radu Siffredi, actualul partener de viață al fiicei sale, îl înjura pe unul dintre copiii iubitei sale, după ce acesta s-ar fi trezit din somn.

„Iar s-a trezit? Eu cred că nu poate să respire… vezi că are chestia asta. S-a trezit copilul iarăși. Băga-i-aș *&^%$*!”, se aude spunând în video Siffredi.

Bogdan Mocanu, reacție dură la adresa lui Radu Siffredi

Clipul video în care Radu Siffredi a înjurat unul dintre copiii Oanei Matache pentru că se trezise a devenit imediat viral și a ajuns și la Bogdan Mocanu.

Acesta a transmis că în cazul ar fi fost copilul său, el ar fi reacționat altfel.

„Nu prea sunt eu cârcotaș și nu prea mă bag eu în astea, dar mi-a stricat dimineața clipul ăsta. Bun, am înțeles. S-au despărțit, a lăsat tatăl copilului și s-a combinat cu boschetarul ăsta, știe ea mai bine ce a făcut, nu judecăm noi, dar dacă aș fi tatăl copilului și să aud așa că vorbește cineva despre copilul meu, despre bucata mea de carne, cum să nu-l bag la o dietă cu *&%^*”, a spus Bogdan Mocanu pe TikTok.

Primele declarații ale Oanei Matache

Oana Matache a intervenit și a transmis un punct de vedere cu privire la întreaga situație. Se pare că sora Deliei Matache este de părere că nu s-ar fi ajuns aici dacă mama ei nu ar fi făcut publice toate informațiile despre noul iubit, Radu Siffredi.

„M-am abținut până acum de la declarații, pentru a nu da apă la moară acestui scandal (pe care nu l-am început eu to begin with), dar deja situația a scăpat de sub control și mă văd nevoită să acționez.

Am fost blamată public pentru acțiunile pe care le-am efectuat în utlima vreme, și mi se pare ireal cum cineva poate să creadă că sunt în stare să-mi pun copiii în pericol sub orice formă. Înafară de mama, toate persoanele din jurul meu l-au cunoscut pe partenerul meu și nimeni nu a avut aceeași părere pe care și-a format-o majoritatea media în legătură cu relația noastră. Acest înveliș de ”catastrofă” pus în jurul acțiunilor efectuate de mine deja devine obositor și tulburător atât pentru mine, cât și pentru copiii și persoanele implicate în viața mea.(…) Nu mi se pare corect felul în care mama mea a procedat, și nu consider că s-ar fi ajuns la această stare de hate general, dacă nu ar fi învelit personajul partenerului meu într-o imagine problematică fără nici o dovadă sau fără a-l cunoaște personal măcar.”, este o parte a mesajului pe care Oana Matache l-a transmis pe Instagram.

Adauga un comentariu