Magazin

BOMBA IN SHOWBIZ! O prezentatoare TV de la noi, arestata pentru INSELATORIE de un milion de euro!

Publicat: 07 ian. 2014
_____ Vizualizări 0 Comentarii
BOMBA IN SHOWBIZ O prezentatoare TV de la noi arestata pentru INSELATORIE de un milion de euro
1

Soc in lumea mondena! Chiar inainte de Craciun, o vedeta a fost arestata sub acuzatia de inselatorie! Lena Horvath, femeia care anul trecut a afirmat ca a fost mutilata de un ginecolog din Bucuresti, care i-ar fi facut un chiuretaj pe viu, a fost saltata de politie la 12 decembrie si dusa la sediul central.

Ulterior, Lena a fost extradata in Austria, iar acum zace dupa gratii, la Salzburg. Blonda a devenit celebra la noi in primavara anului trecut, cand l-a acuzat pe pilotul de raliu Daniel Onoriu ca ar fi incercat s-o seduca doar pentru a profita de banii ei, scrie libertatea.ro. La acel moment, Lena afirma ca a fost casatorita cu un print iordanian si ca detine foarte multi bani pe care Onoriu ar fi vrut sa-i primeasca de la ea, in vreme ce campionul roman o acuza ca este doar o escroaca.

Scandalul a propulsat-o in showbiz, Lena ajungand chiar sa se angajeze la postul de televiziune 6TV, unde a prezentat o emisiune. Aici a lucrat pana in luna decembrie, cand a fost arestata pentru escrocherie. Cu toate ca apropiatii Lenei au tinut sub tacere acest episod, o sursa din anturajul ei a povestit, pentru Libertatea, ca se astepta ca Lena sa fie arestata. „Lena se ocupa cu inselatorii. Imi spunea mereu ca ea este bogata si ca are foarte multi bani in Austria si ca nu poate sa-i scoata. N-am crezut-o niciodata, stiam ca minte cu nerusinare, de foarte multe ori am prins-o cu minciuna. Nu avea bani de tigari si de mancare si ii dadeam eu.

Ea poza in prietena mea foarte buna. Ii ziceam sa se duca in Austria sa-si scoata banii si sa nu se mai chinuie si mi-a spus ca nu poate sa ajunga in Austria, pentru ca ea a fost maritata cu printul Iordaniei si daca o va prinde o va decapita, pentru ca la iordanieni codul penal prevede pedeapsa cu moartea, daca iti parasesti barbatul pentru un alt barbat. Ea s-a imprumutat de la diverse persoane, suma totala ajungand la peste un milion de euro”, ne-a declarat apropiatul Lenei.

Libertatea a intrat in posesia documentului care atesta faptul ca blonda are probleme serioase cu legea. „In baza articolului 107 coroborat cu art. 103 alin. 6 din Legea nr. 302/2004 ia act de consimtamantul la predare exprimat de catre persoana solicitata GEISSELSODER – HORVATH ELENA ANA-MARIA. Dispune predarea persoanei GEISSELSODER – HORVATH ELENA ANA-MARIA catre autoritatile judiciare austriece in vederea executarii mandatului european de arestare emis la data de 21.12.2013 in dosarul nr. 13 St. 186/13 w de catre Procuratura Salzburg cu respectarea regulii specialitatii si sub conditia ca, in cazul in care de va pronunta o pedeapsa privativa de libertate, persoana predata sa fie transferata in Romania pentru executarea pedepsei. Dispune arestarea in vederea predarii a persoanei solicitate GEISSELSODER – HORVATH ELENA ANA- MARIA pe o perioada de 29 de zile, cu incepere de la data de 13.12.2013 pana la 10.01.2014, inclusiv. Constata ca persoana solicitata a fost retinuta pentru 24 de ore la data de 12.12.2013, ora 11.00. In baza art.192 alin.3 C.p.p. cheltuielile judiciare raman in sarcina statului. Onorariul aparatorului din oficiu in suma de 320 lei, se avanseaza din fondul Ministerului Justitiei. Definitiva. Pronuntata in sedinta publica azi, 13.12.2013”.

Adauga un comentariu