Local

Braţe cu flori şi zeci de coroane au fost depuse la capela în care se afla trupul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară

Publicat: 25 dec. 2020
Braţe cu flori şi zeci de coroane au fost depuse la capelă în care se afla trupul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară
Braţe cu flori şi zeci de coroane au fost depuse la capelă în care se afla trupul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară

În aceste momente, în capela în care se afla depus trupul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară au fost depuse zeci de coroane şi braţe cu flori. Zeci, sute de persoane au ales să îi aducă un ultim omagiu Mariei Macsim Nicoară.

Familia îndoliată deplânge greaua pierdere suferită. Vă aducem aminte că în seara de 23 spre 24 decembrie, Maria Macsim Nicoară s-a stins din viaţa lăsând în urma ei multă durere şi o poveste nespusă.

Maria Macsim Nicoară a suferit, în urmă cu aproximativ 7 luni de zile, un accident casnic. Deşi ancheta nu este la sfârşit, sunt luate mai multe ipoteze în calcul de către oamenii legii. Vorbim de faptul că mezzosoprana din cadrul Operei Naţionale Iași ar fi căzut accindental pe scări şi ulterior a fost transportată de către soţul Cornel Nicoară în pat unde ar fi fost lăsată să agonizeze până dimineaţa. În cele din urmă soacra mezzosopranei a chemat o Ambulantă

Comentarii
  • Locuiesc cu familia in strainatate insa am cunoscut-o bine pe distinsa doamna Maria Macsim cu multi ani in urma. Chiar daca suntem foarte departe de casa stim multe despre cazul d-nei Maria. Am citit tot felul de articole si multe comentarii si toate arata catre vinovatul „Cornel” cum il numeste in articol. Suntem revoltati ca legea din Romania se balbaie si vrea sa il scape curat cand in alte parti ar fi fost condamnat deja. Suntem convinsi ca mama si fratele lui sunt complici si amanta cu siguranta. Eu si sotia credem ca ei au planuit totul. Caz clasic femeie bogata si faimoasa cu stare materiala buna si golanul coate goale care traieste pe spinarea femeilor. Am inteles ca are acum si copil facut cu amanta. Ce faceti domnilor anchetatori? Ii lasati pe toti sa scape iar doamna Maria sa ramana fara dreptate? Au curs blestemele peste tot pentru gasca asta de infractori si stim cu totii ca mai devreme sau mai tarziu isi vor primi rasplata de acolo de Sus dar cu legea pamanteana cum ramane? Chiar daca am plecat din tara de multa vreme nu suntem nici noi de ici colea asa ca o sa mai dam si noi telefoane acolo unde trebuie si ne vom tine scai sa se faca lumina. Dumnezeu sa te odihneasca in raiul ingerilor draga doamna iar noi aici pe pamant vom lupta pana cand vinovatii o sa-si primeasca pedeapsa.

  • Mordecai. Vorbești multe prostii de acolo unde ești.Convietuirea cu artiste este foarte grea. Mai toți au avut la activ 2-3 neveste și în toate cazurile schimbate din lipsa banilor mulți, foarte mulți ceruți de acestea. Faima se obține cu bani astăzi, nu cu talent mai Mor de cai. Știi tu ce a fost între ei? Nu. O vei lua rău în freză cu telefoanele tale măi Mor de cai!

  • Anonimule ce-ar fi sa presupunem ca te cheama Ionut sau Codrin sau Carmen sau Viorica. Stii la ce ma refer da? Pentru ca numai unul din astia patru ar fi putut sa scrie ce ai scris tu. Si sa mai presupunem ca eu chiar stiu ce a fost intre ei. Ca am vazut vanataile si ca am vorbit cu Mery si stiu despre batai despre abuzuri si ca ii era frica de el sa il lase. Si ca voia divortul pentru ca stia de amanta. Si poate ca am fost si la ei in casa si am observat mici detalii care dadeau de gol care era realitatea din spatele teatrului facut de el. Si poate ca Mery mi-a spus ce stia toata lumea ca el traia din banii ei si ca fost dat afara de peste tot de marsav ce este. Si poate ca am dat si declaratii in timpul anchetei si poate ca dovezile se aduna incet dar sigur. Poti sa-mi spui tu mie ca nu e adevarat ce scriu eu aici? Nu poti. Dar un lucru iti pot spune eu sigur. Se strange latul beby si mai devreme sau mai tarziu se va face dreptate.

Adauga un comentariu